Γιώργος Λιάγκας για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Δεν υπήρχε εκπομπή που να μην με βρίσει το Σαββατοκύριακο»

Η αιχμηρή απάντηση της Καινούργιου!

Must Read

Εδώ και ένα μήνα οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολούνται με τον αρραβώνα του Mαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση. Η τόση προβολή του εν λόγο αρραβώνα φαίνεται πως ενόχλησε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος θεώρησε πως είναι υπερβολική και πως υπάρχει έλλειψη μέτρου και αισθητικής.

Η Ελεονώρα Μελέτη από την μεριά της έδωσε την δική της απάντηση στον συνάδελφό της η οποία μάλιστα είχε μία δόση ειρωνείας.

Το θέμα αυτό σχολιάστηκε από τις ψυχαγωγικές εκπομπές του Σαββατοκύριακου και μάλιστα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα» δεν δίστασε να απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας πως:  «Κατερίνα μου, είμαι αναγκασμένος τώρα να σας πω τι έχει συμβεί. Η συγκεκριμένη εκπομπή που μίλησε περί αισθητικής είναι η εκπομπή που όντως βγήκε το θέμα. Με έπαιρνε καθημερινά η υπεύθυνη καλεσμένων και μου ζητούσε την Άρτα με τα Γιάννενα από γυρίσματα.

Και ξαφνικά ακούω τον παρουσιαστή της εκπομπής “γιατί βγαίνουν και κάνουν τόσα γυρίσματα;”. Αφού η υπεύθυνη καλεσμένων σου μας το ζητάει, είναι τρομερό αυτό το πράγμα που ακούω. Μετά άκουσα που έλεγαν για το πρόγραμμα. Ο λόγος που το δώσαμε είναι γιατί το τηλέφωνό μου χτυπούσε κάθε τρία λεπτά και με ρωτούσαν όλοι οι συνάδελφοί σας τις λεπτομέρειες,

Έπρεπε να σεβαστούμε κι εμείς ότι πρέπει να το ζήσουμε, οπότε για να σταματήσουν όλες αυτές οι ερωτήσεις στείλαμε ένα πρόγραμμα. Αυτοί το ζήτησαν που το κατηγορούν. Οι ίδιοι άνθρωποι που το κατέκριναν είναι οι ίδιοι που με παίρνουν τηλέφωνο μετά την εκπομπή και με ρωτούν τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει καυστικό σχόλιο, αλλά σε μια τέτοια μέρα δεν θα ενοχληθώ».

Δείτε επίσης: Ο Μαύρικιος Μαυρικίου αποκαλύπτει πως εξελίχθηκε η νύχτα μετά τον αρραβώνα με την Ιλάειρα

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε σήμερα καλεσμένο στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και πριν αναφερθούν στον αρραβώνα του τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία έριξε τα βέλη της στον Γιώργο Λιάγκα για τα σχόλια περί αισθητικής λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:  «Μας φώναξαν όλους τους δημοσιογράφους, μας κέρασαν τα πάντα, ήταν κύριοι. Πήγε τόσος κόσμος. Και να πούμε και κάτι πολύ σημαντικό για όλους εκείνους που μιλούν για ηθική και αισθητική γενικότερα από την προηγούμενη εβδομάδα, είναι οι ίδιοι – όπως είπε και ο Μαυρίκιος – που τον προσκαλούσαν και τον παρακαλούσαν ουσιαστικά για να κάνουν άπειρα θέματα.

Η αισθητική παιδιά είναι κάτι προσωπικό του καθενός. Αν ο γάμος θες να είναι έτσι, είναι έτσι μπορεί του αλλουνού ο γάμος εσένα να μην σου αρέσει, είναι προσωπικό του καθενός»

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 από την μεριά του δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του παραγωγού θεάτρου και επέμεινε στις απόψεις του λέγοντας πως: «Είδα ότι βγήκε σε όλα τα κανάλια και δεν υπήρχε εκπομπή που να μην με βρίσει το Σαββατοκύριακο. Είπε για μένα τα πάντα. Δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή. Θα επαναλάβω αυτό που λέω με αγάπη. Είμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε αυτό το θέμα. Είπα κάτι που τον πείραξε και θα το ξαναπώ κι ας τον πειράξει. Είναι θέμα αισθητικής η υπερβολή. Εμένα με ενόχλησε η υπερβολή που έδειχνε τα μάτια του αυτά σαν να ‘ναι κλόουν. Αυτό το υπερβολικό δεν χρειαζόταν. 

 Η υπεύθυνη καλεσμένων δεν θα του ζητούσε να είναι με τα μάτια, με τα λεμόνια… Το κανάλι, όταν τα έκανες αυτά, έπαιρνε λεφτά. Ο Μαυρίκιος παντρεύτηκε, δεν δίνει χρηστικά θέματα. Να δεχτώ ότι το έκανε με την καλή του καρδιά. Εμείς το αναδείξαμε. Πάλι καλά που δεν τους παντρέψαμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This