Μέγκι Ντρίο για Άγγελο Μπράτη: «Μπορεί να μη με θυμάται επειδή ψωνίζω από καλάθια»

«Αυτό μου επιβεβαιώνει γι’ άλλη μια φορά ότι οι κριτές κάθονται για να κάνουν το κομμάτι τους, να πάρουν το μεροκάματό τους...»

Must Read

Για το επόμενο GNTM κλήθηκε να μιλήσει ο Άγγελος Mπράτης την εκπομπή «Τι λες τώρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε δύο πρώην παίκτες του reality επιβίωσης. Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία συμμετέχει για δεύτερη φορά στο Survivor αλλά και για τη Mέγκι Nτρίο.

Όσον αφορά την Μέγκι Ντρίο ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε πως δεν την θυμάται, γεγονός το οποίο εξόργισε το νεαρό μοντέλο.

«Τη Μέγκι Ντρίο δεν την ξέρω. Μια φορά την είδαμε την κοπέλα σε μια οντισιόν. Εγώ είμαι κριτής, δεν κάνω παρέα με τα παιδιά», δήλωσε.

Το νεαρό μοντέλο φανερά δυσαρεστημένη από τις δηλώσεις του γνωστού σχεδιαστή έδωσε τη δική της απάντηση στην κάμερα «Mega Καλημέρα» η οποία μάλιστα ήταν και αρκετά αιχμηρή.

«Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο. Ήταν από τους κριτές που μου είχαν δώσει το μεγάλο ναι για να μπω στο σπίτι. Μπορεί να μη με θυμάται επειδή ψωνίζω από καλάθια. Είναι δουλειά του να θυμάται τις παίκτριες που μπαίνουν στο σπίτι, αλλιώς γιατί κάθεται εκεί πέρα;.

Αυτό μου επιβεβαιώνει γι’ άλλη μια φορά ότι οι κριτές κάθονται για να κάνουν το κομμάτι τους, να πάρουν το μεροκάματό τους και δεν ασχολούνται με τα κορίτσια μετά το παιχνίδι. Με ξέχασε; Δεν συγκεντρώνεται; Έχει άλλα προβλήματα προσωπικά; Δεν πήγα στο Survivor για να με θυμηθεί; Δεν ξέρω, πραγματικά», τόνισε το μοντέλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This