Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Όπως μπήκε, ξαναβγήκε η Σουζάνα ξανά με την χειρότερη φωτογραφία (video)

Πέταξε στα σκουπίδια την δεύτερη ευκαιρία της η Σουζάνα! Αφού αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα και ξαναμπήκε στο παιχνίδι, αποχώρησε άλλη μια φορά πριν προλάβει καλά καλά να πει… «GNTM».

Η «γαζέλα» του Δημήτρη Σκουλού φάνηκε αδιάφορη στην δοκιμασία όπου έπρεπε να ποζάρει σαν κίνκι και σέξι λολίτα, Harajuku girl. Aνέκφραστη  χωρίς φαντασία και κίνηση, η Σουζάνα απογοήτευσε τους κριτές ενώ έβγαλε την Ζενεβιέβ Μαζαρί έξω από τα ρούχα της.

Σε κάποια φάση προς το τέλος της φωτογράφισης, η creative director Zενεβιέβ σηκώθηκε έξαλλη από την καρέκλα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αναφωνεί «αχ νόμιζα ότι θα την χτυπήσεις».

Οι συμβουλές της κερκίδας των FF όχι μόνο δεν την βοήθησαν αλλά εξόργισαν κι άλλο τους κριτές οι οποίοι κατηγόρησαν την Σουζάνα ότι δεν ακούει ούτε μαθαίνει την καθοδήγηση που της δείχνουν αλλά ακούει τις φίλες της «influencers».

Η διαδικασία αποχώρησης

Στην διαδικασία αποχώρησης η Σουζάνα βρέθηκε να μονομαχεί με την Ελευθερία Καρναβά που επίσης απέτυχε παταγωδώς, όμως δεν φάνηκε πρόθυμη να παλέψει για την θέση της στο παιχνίδι και έτσι η Βίκυ Καγιά της έδειξε τον δρόμο εξόδου για δεύτερη φορά.

Διαβάστε επίσης: «Λυσάει» η Βίκυ Καγιά με τη νεολαία που… βολεύεται με δυο post στο YouTube (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ