Άριελ Κωνσταντινίδη: «Και η μητέρα μου και η Αλίκη δεν με ήθελαν αυτόφωτη και επιτυχημένη»

«Στο τέλος είχα άρνηση να πάω στο νοσοκομείο», είπε για την περίοδο που νοσηλευόταν η Εθνική Σταρ.

Must Read

Η Άριελ Κωνσταντινίδη έχει μιλήσει κατά καιρούς για τον γάμο της με τον Τάκη Μαργαρίτη, με τον οποίο έχουν χωρίσει. Η σχέση τους όπως έχει αποκαλύψει δεν είναι και η καλύτερη καθώς έχει χαθεί η εμπιστοσύνη.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον πρώην σύζυγό της και αναφέρθηκε στον λόγο που τους ανάγκασε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Είναι συναρπαστικό το να μεγαλώνεις ένα παιδί. Ο ερχομός των παιδιών κλόνισε τη σχέση μου με τον πρώην σύζυγο μου. Μεταμορφώθηκα μετά τον ερχομό των παιδιών, ο σύντροφος μου δεν με ακολούθησε», είπε.

Στην ερώτηση αν της λείπει ένας σύντροφος εκείνη απάντησε αρνητικά καθώς βιώνει τον έρωτα με άλλον τρόπο ενώ αποκάλυψε πως την φλερτάρουν αρκετά.

«Δεν φοβήθηκα την εγκυμοσύνη μετά τα 40, είμαι τολμηρή», αποκάλυψε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Άριελ Κωνσταντινίδη σε ηλικία μόλις 9 ετών, επιλέχτηκε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη για το πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεατρική παράσταση «Άννυ».

«Ο κόσμος με ταύτιζε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είναι πολύ τιμητικό. Για την Αλίκη ήμουν μία “μικρή Αλίκη”. Πολλές φορές μου έλεγε “όχι” σε προτάσεις που είχα, αυτό με πίεζε πολύ», είπε αρχικά.

«Με σκλάβωσε αυτός ο δεσμός σαν μάνα με κόρη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν είχα την δική μου ταυτότητα. Για την Αλίκη ήμουν “πάντα εκεί”, στο τέλος είχα άρνηση να πάω στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι “τελειώνουν όλα” για την Αλίκη, ήμουν θυμωμένη», συμπλήρωσε, ενώ αποκάλυψε πως η μητέρα της ζήλευε πολύ την σχέση που είχε αποκτήσει με την Εθνική Σταρ.

«Και η μητέρα μου και η Αλίκη δεν με ήθελαν αυτόφωτη και επιτυχημένη, ήθελαν να έχουν τον τελευταίο λόγο», είπε.

Δείτε επίσης: Άριελ Κωνσταντινίδη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ήθελες να είσαι παρών στις εκρήξεις και στον θυμό της»

Η ηθοποιός έχει αναφερθεί αρκετές φορές στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο που έχει δεχθεί και σε μικρή ηλικία αλλά και ως ενήλικη.

Δείτε επίσης: Σοκάρει η Άριελ Κωνσταντινίδου: «Σε ηλικία 9 ετών βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε» (video)

Δείτε επίσης: Άριελ Κωνσταντινίδη: «Στο θέατρο είχε μπει ένας επιδειξίας! Κάποια μαμά μού είπε “και τι έγινε; Δεν έχεις δει τον μπαμπά σου γυμνό;”» (video)

«Συμπρωταγωνιστής μου με έκανε να κλαίω με τη συμπεριφορά του επάνω στη σκηνή. Συνάδελφοι μου με έβλεπαν να κλαίω και μου έλεγαν “έλα μωρέ, τι έγινε;”. Αυτό που συνέβαινε επί σκηνής από συμπρωταγωνιστή μου ήταν παραβιαστικό και χυδαίο», ανέφερε χαρακτηριστικά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This