Τι φόρεσαν οι κυρίες της Βουλής στην ορκωμοσία;

Πέντε από τις γυναίκες βουλευτές και τα look τους στην πρώτη μέρα στο Κοινοβούλιο

Must Read

Σήμερα 3 Ιουλίου, έγινε η ορκωμοσία της νέας Βουλής που προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και ανάμεσα στους 300 βουλευτές ξεχωρίσαμε πέντε κυρίες που έκλεψαν την παράσταση με τις εμφανίσεις τους. Ανάμεσά τους και οι νέες στα έδρανα, Ράνια Θρασκιά και Έλενα Ακρίτα. 

Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν έχει υποπέσει ποτέ της σε στυλιστικό ατόπημα, κι αυτή ήταν μια ακόμη φινετσάτη εμφάνιση, η καταλληλότερη για την περίσταση. Φόρεσε ψηλόμεσο λευκό παντελόνι με ασορτί σακάκι, τοπ σε παστέλ αποχρώσεις, nude γόβες και κράτησε τσάντα φάκελο που δένει χρωματικά με τα τακούνια της.

Έλενα Ράπτη

 

Διαχρονικά μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της Βουλής, η Έλενα Ράπτη, επέλεξε μια πλισέ μίντι φούστα σε σκούρο μπλε χρώμα, λευκό τοπ, μαύρο oversized σακάκι και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα και cross body μαύρη δερμάτινη τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες.

Κατερίνα Νοτοπούλου

Η πρώτη σε σταυρούς στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με το ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου επέλεξε ένα office look το οποίο αποτελείται από μια ψηλόμεση μαύρη pencil φούστα, πουκάμισο σε off white απόχρωση, nude γόβες και ασορτί τσάντα.

Ράνια Θρασκιά

Η δεύτερη σε σταυρούς με το ΣΥΡΙΖΑ στην Α Θεσσαλονίκης και για πρώτη φορά βουλευτής Ράνια Θρασκιά επέλεξε ένα wrap dress σε χακί απόχρωση με ασύμμετρο τελείωμα και μια λεπτή μπεζ ζώνη στη μέση. Ολοκλήρωσε το look με μια τσάντα πουγγί και μπεζ πέδιλα.

Έλενα Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα έκανε το ντεμπούτο της στη Βουλή με έντονα χρώματα. Επέλεξε ένα πορτοκαλί φόρεμα πάνω από το οποίο έκανε layering με ένα κίτρινο τοπ. Κράτησε μια πορτοκαλί τσάντα φάκελο και ολοκλήρωσε το look με μπεζ γόβες με χαμηλό τακούνι.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This