Κώστας Αποστολάκης: «Ακόμα δηλώνω ανάξιος γονιός-Σκέφτηκα και την ασκητική ζωή, αλλά ένιωσα ότι δεν είμαι άξιος»

«Ήμουν δειλός και εγωιστής στο γάμο μου»

Must Read

Ο Κώστας Αποστολάκης θεωρείται ένας από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του. Το πάθος του για την υποκριτική μάλλον υπήρχε πάντα αφού μετά το σχολείο σπούδασε και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Πειραϊκού Συνδέσμου.

Η απόφασή του αυτή όμως φαίνεται πως δεν έγινε αποδεκτή από τον πατέρα του καθώς δεν θεωρούσε την υποκριτική ως δουλειά.

Για την συμπεριφορά του πατέρα του αναφέρθηκε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου τόνισε πως: «Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, ο μπαμπάς μου με ρώτησε τι δουλειά θα κάνω. Ο πατέρας μου δεν το αποδέχτηκε μέχρι που “έφυγε”, μπράβο δεν μου είπε ποτέ».

Στην συνέχεια μίλησε για την σχέση του με την κόρη του τονίζοντας πως: «Η κόρη μου μού έμαθε τι σημαίνει αγάπη. Ακόμα δηλώνω ανάξιος γονιός, νιώθω ελλιπής, έχω κάνει τεράστια λάθη στο παρελθόν, ήμουν αδιάφορος. Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου».

Ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει στο παρελθόν πως «ο έρωτας είναι ένα εγωιστικό συναίσθημα που δημιουργεί εξάρτηση, είναι καλύτερα να το αποφεύγει ο άνθρωπος». Όσον αφορά την πρώην σύζυγό του δήλωσε πως: «Ήμουν δειλός και εγωιστής στο γάμο μου. Φυσικά και έχω ζητήσει συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου».

Επίσης ο Κώστας Αποστολάκης σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως: «Πίστευα στα ταρώ τη χαρτομαντεία την τύχη τα όνειρα και τα φαντάσματα αλλά όχι στον Θεό». Αυτό όμως άλλαξε και πλέον υποστηρίζει πως: «Zωή χωρίς Χριστό και πίστη είναι τραγωδία».

Πολλές φορές έχει αναφερθεί στην αλλαγή που έχει κάνει όσον αφορά τον τρόπο σκέψης και ζωής του. Για την απόφασή του να γίνει «άλλος άνθρωπος» τόνισε πως: «Κουράστηκε η ψυχή μου από την προηγούμενη ζωή μου. Σκέφτηκα και την ασκητική ζωή, αλλά ένιωσα ότι δεν είμαι άξιος. Δεν ένιωσα το κάλεσμα του θεού».

Τέλος αναφέρθηκε στο πρόβλημα που είχε με το ποτό.

«Το ποτό ήταν ένα τεράστιο πάθος που το έχω αφήσει πίσω», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This