Γιωρίκας Πιλίδης: Survivor 2022 από τον Πόντο

Xιλιάδες «τιτιβίσματα» μετά την πρεμιέρα «δείχνουν» φαβορί για νικητή στο φετινό ριάλιτι το «χρυσό» παιδί της πάλης Γιωρίκα Πιλίδη

Must Read

Με το «καλησπέρα» σας το twitter έβγαλε τον νικητή του φετινού «Survivor». Και το όνομα αυτού… Γιωρίκας Πιλίδης! «Ο Πόντιος θα το σηκώσει φέτος!» αναφέρει ένα από τα χιλιάδες «τιτιβίσματα» που αναρτήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του reality επιβίωσης. Διάσημοι και μαχητές πήραν τις θέσεις τους και αγωνίστηκαν σε δύο στίβους μάχης, με τους πρώτους να κερδίζουν το αγώνισμα επάθλου και τους δεύτερους να κατακτούν τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Ο 21χρονος πρωταθλητής ελεύθερης πάλης κατάφερε να ξεχωρίσει αμέσως ανάμεσα σε όλους τους παίκτες, τόσο της δικής του, κόκκινης ομάδας, όσο και της ομάδας των μπλε. Η ταχύτητά του στον στίβο μάχης ήταν… ιλιγγιώδης, ενώ απέδειξε αμέσως ότι το… ‘χει και στους στόχους. Κάτοχος οκτώ μεταλλίων σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφτεί από κανέναν αθλητή στην ελεύθερη πάλη, ο Γιωρίκας Πιλίδης υμνήθηκε από τους fans του reality στο twitter, με τους περισσότερους να τον δείχνουν ως νικητή. «Save the date! We have winner!» σχολίασε ένας. «Ας λήξει από τώρα! Γιωρίκα, αγόρι μου, έχεις την καρδιά μου» ανέφερε άλλος. «Οπλοπολυβόλο ο Γιωρίκας, ούτε η κάμερα δεν προλαβαίνει» σημείωσε εύστοχα ένας τρίτος. Δεν έλειψαν όμως και τα καυστικά σχόλια. «Βλέπεις, για την trash τηλεόραση στην Ελλάδα πιο πολύ πουλάει το “Survivor” παρά οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Και είναι λυπηρό, γιατί κι εγώ από ένα reality τον έμαθα και όχι από τη διεθνή καριέρα του» παραδέχτηκε χρήστης του twitter. «Ο Γιωρίκας θα το σηκώσει. Το παλικάρι κέρδισε όλη την Ελλάδα και μάλιστα από όσα διάβασα έχει και πραγματικά ανάγκη το έπαθλο. Παρότι στους διάσημους, μισθοί πείνας παίρνουν οι πρωταθλητές στην Ελλάδα. Πρώτη φορά πληρώθηκε 10 χρόνια μετά την αρχή του στην πάλη. Κατάντια Ελλαδιστάν» διαβάσαμε ένα άλλο tweet.

Για την ιστορία, ο Πόντιος Γιωρίκας Πιλίδης αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2021 ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Το «χρυσό παιδί της πάλης», όπως τον αποκαλούν, μεγάλωσε στα γυμναστήρια και με τα πρώτα του χρήματα ανακοίνωσε στη μητέρα του πως πρέπει να σταματήσει να δουλεύει γιατί πλέον θα μπορούσε να τη στηρίξει εκείνος οικονομικά. Όνειρό του ήταν πάντα να φέρνει την Ελλάδα στην πρώτη θέση και μπήκε και στο «Survivor» με την ίδια διάθεση που κατεβαίνει στα παγκόσμια πρωταθλήματα: νίκη και μόνο νίκη.

Φήμες για τρεις πρώην που ετοιμάζουν βαλίτσες

Stand by για να ταξιδέψουν και πάλι στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο βρίσκονται, όπως ακούγεται, τρεις πρώην πλην όμως εξαιρετικά δημοφιλείς παίκτες του «Survivor». Μετά τις αλλεπάλληλες αποτυχίες του «Top Chef» και του «Big Brother», το μεγάλο αφεντικό της Acun Medya φαίνεται ότι έχει βάλει τα… μεγάλα μέσα ώστε να διασφαλίσει ότι ο πέμπτος κύκλος του reality επιβίωσης δεν θα ακολουθήσει την ίδια πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι, μπορεί να έχουν περάσει μόνο δύο μέρες από την πρεμιέρα του «Survivor», αλλά ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει… κρυμμένους άσους στο μανίκι του για να ενισχύσουν, αν και όταν χρειαστεί, το προϊόν του. Σύμφωνα με το okmag.gr, από τα πρόσωπα που ενδέχεται να δούμε στο παιχνίδι τις επόμενες εβδομάδες είναι η Κατερίνα Δαλάκα (δύο φορές συμμετέχουσα και μία φορά νικήτρια), και το ζεύγος του περσινού κύκλου Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης. Ήταν, μάλιστα, αρχές Δεκεμβρίου όταν ο Τούρκος ήρθε στην Αθήνα και τους συνάντησε για να κάνουν τις μυστικές συζητήσεις τους. Δεν συναντήθηκε όμως μόνο με αυτούς τους τρεις, αλλά και με τους Ηλία Μπόγδανο, Καρολίνα Καλύβα και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Από την πλευρά του, πάντως, ο τελευταίος άφησε να εννοηθεί σε τηλεοπτικές δηλώσεις του πως ο Ατζούν θέλει τον ίδιο και κάποιους ακόμη παίκτες για την επόμενη χρονιά. «Ο Ατζούν μάς αγαπάει, ίσως λίγο περισσότερο εμάς τους έξι (σ.σ.: Ασημακόπουλος, Σάκης, Μαριαλένα, Μπόγδανος, Καρολίνα, Δαλάκα). Κάτι θα δείτε του χρόνου!» σχολίασε.

«Πεσμένη» πρωτιά στην τηλεθέαση

Το «Survivor» έκοψε πρώτο το… νήμα στην τηλεθέαση το βράδυ της πρεμιέρας του. Ωστόσο, σε σχέση με την πρεμιέρα του περσινού κύκλου τα νούμερα κατέγραψαν… ελεύθερη πτώση αρκετών μονάδων στους πίνακες της Nielsen. Κι αυτό πριν ακόμη δοκιμαστεί ως εκπομπή απέναντι στο πιο βαρύ τηλεοπτικό χαρτί της σεζόν που λέγεται «Σασμός».

Στο γενικό σύνολο το reality επιβίωσης του Σκάι σημείωσε μέσο όρο 26,8% την Κυριακή, ακολούθησαν η «Γη της ελιάς» με 23,8% και το «Rουκ Ζουκ special» με 17,6%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το «Survivor» είχε μέσο όρο 28,1%, το «Rουκ Ζουκ special» 19% και η «Γη της ελιάς» 16%. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περσινή σεζόν η πρεμιέρα του άγριου reality είχε σημειώσει 34% στο γενικό σύνολο τηλεθεατών και 34,9% στο δυναμικό κοινό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This