Η απάντηση του Νίκου Μπάρτζη στις φήμες που τον θέλουν να χειροδίκησε σε άνθρωπο της παραγωγής του Survivor

Must Read

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν από τους παίκτες του Survivor που είτε θα «αγαπούσες» είτε θα «μισούσες», δεν υπήρχε κάποια μέση κατάσταση.

Απ’ ότι φαίνεται αυτοί που τον συμπαθούσαν ήταν περισσότεροι από αυτούς που δεν θέλανε ούτε να τον βλέπουν, αφού τον έφτασαν μέχρι τον τελικό και μάλιστα κατέκτησε τη δεύτερη θέση χάνοντας την πρώτη για μόνο 9 ψήφους.

Ωστόσο υπήρχαν κι εκείνοι που τον διέβαλαν με κάθε ευκαιρία. Φήμες θέλανε τον επιχειρηματία να έχει χειροδικήσει σε άνθρωπο της παραγωγής του reality επιβίωσης.

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ αποκάλυψε αν ισχύουν αυτές οι φήμες και εξήγησε τον λόγο που δεν έχει απαντήσει ποτέ σε αρνητικό σχόλιο που του έχουν κάνει.

Γράφτηκε ότι χειροδίκησες σε άτομο της παραγωγής. Ισχύει;

Σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο, θα είχα αποβληθεί. Μέσα στους όρους του συμβολαίου που υπογράφουμε όλοι οι παίκτες, είναι ότι αν κάποιος ασκήσει οποιαδήποτε μορφής βία, αυτομάτως αποβάλλεται από το παιχνίδι. Εγώ έφτασα στον τελικό και αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτές τις φήμες.

Αντέδρασες στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκες;

Όπως δέχομαι τα θετικά, πρέπει να δέχομαι και τα αρνητικά. Αυτός είμαι. Ειλικρινής, κάποιες φορές πιο απότομος, αλλά όσοι με αγαπάνε, με αγαπάνε για αυτό που είμαι κι όσοι με αντιπαθούν το ίδιο. Δεν γίνεται να είμαι αρεστός σε όλους, ούτε θα συμφωνούν όλοι μαζί μου. Ποτέ όμως δεν έχω μπει στη διαδικασία να απαντήσω σε κάποιο αρνητικό σχόλιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This