Κλέβει την παράσταση ο Πάνος Βλάχος στις «17 κλωστές»

Must Read

Αναμφισβήτητα στη νέα σειρά «17 κλωστές» που είδαμε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στην COSMOTE TV και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, σε σενάριο Μιρέλλας ΠαπαοικονόμουΚάτιας Κισσονέργη και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια -η οποία θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00- κυριαρχεί η φιγούρα του πρωταγωνιστή Πάνου Βλάχου.

Ο ηθοποιός, για να παίξει τον αδικημένο από τους ανθρώπους τσαγκάρη, έχασε κοντά στα δέκα κιλά μυϊκής μάζας για τις σκηνές των φυλακών, έκανε μαθήματα ιππασίας, έμαθε να παίζει λύρα, ενώ πήγαινε και σε ένα τσαγκαράδικο για να μυηθεί στο κλίμα και στην ορολογία. Αποκορύφωμα της ερμηνείας του στη σειρά, το βλέμμα του, στο οποίο δείχνει να κουβαλά όλα τα όνειρά του αλλά και το άδικο του κόσμου.

Το σύνθημα του ταλαντούχου καλλιτέχνη στα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων ήταν μία λέξη: «Αλεγρία», ενώ στο τέλος της κάθε σκηνής του ο σκηνοθέτης της φιλόδοξης παραγωγής Σωτήρης Τσαφούλιας φώναζε σε εκείνον και στους άλλους ηθοποιούς του: «Επος!».

Να σημειώσουμε ότι η σειρά διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα και εξιστορεί μία από τις μαζικότερες δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης. Ο ήρωας είναι ένα αγαπητό πρόσωπο, μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του. Επειτα από αυτό το περιστατικό η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση. Ο άλλοτε πράος τσαγκάρης σκοτώνει 15 χωριανούς και με έναν τρόπο η ιστορία του παραμένει και σήμερα τραγικά επίκαιρη όσο ποτέ σε κοινωνικό επίπεδο.

Από τους πιο ταλαντούχους

Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του, που συνδυάζει τις υποκριτικές του ικανότητες με τη μουσική άψογα, έχοντας καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Ο δημοφιλής ηθοποιός γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 1985 στη Βούλα Αττικής, αλλά η καταγωγή του είναι από την Καλοσκοπή Φωκίδας.

Πάνος Βλάχος

Σπούδασε στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Μάλιστα, εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα σε μία ναυτιλιακή εταιρία στη Βούλα Αττικής, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και το θέατρο.

Αργότερα σπούδασε στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη και άρχισε να εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός. Μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική. Παίζει κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμά, ακορντεόν, κοντραμπάσο και παραδοσιακά κρουστά. Στο θέατρο στάθηκε τυχερός αλλά και φιλότιμος σκαπανέας, και έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Μαυρίκιο, Νίκο Καραθάνο, Λάκη Λαζόπουλο, Κώστα Γάκη, Γιάννη Κακλέα και τον Νίκο Καλογερόπουλο, με τον οποίο άρχισε την καριέρα του. Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2014 έπαιξε στην Επίδαυρο τον ρόλο του Ξανθία, στους «Βατράχους» του Αριστοφάνη, και ενθουσίασε κριτικούς και κοινό.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο ηθοποιός έχει κάνει σπουδές υποκριτικής στη Νέα Υόρκη, ενώ εγκαταστάθηκε στο Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας προκειμένου να δουλέψει ως ηθοποιός. Η διεθνής καριέρα του πήγε καλά, καθώς ο Πάνος Βλάχος εμφανίστηκε και στην πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix «Selena».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This