26-5-2020

Μέχρι τέλος του 2020 οι υπάλληλοι της Google και του Facebook θα δουλεύουν από το σπίτι

Οι κολοσσοί του ίντερνετ, αλλά και η κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη λόγω πανδημίας ανοίγουν το δρόμο για τη νέα εποχή στις εργασιακές… συνήθειες.

Και μπορεί στο εξωτερικό οι υπάλληλοι εταιρειών να έχουν τη δυνατότητα -εδώ και χρόνια- να εργάζονται κάποιες μέρες το μήνα από το σπίτι τους, αυτό τώρα τείνει να γίνει υποχρεωτικό

Έτσι  με απόφαση του προέδρου της Alphabet (μητρική εταιρεία της Google) Σουντάρ Πιτσάι οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους στις εταιρείες Google και Facebook, μέχρι το τέλος του 2020 θα εργάζονται από το σπίτι μολονότι τα γραφεία τους πρόκειται να ξανανοίξουν το καλοκαίρι (ανάλογα βέβαια με το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία).

Ο Πιτσάι διευκρίνισε ότι όσοι θέλουν (από τους 100.000 υπαλλήλους που απασχολεί παγκοσμίως) να επιστρέψουν στο γραφείο θα μπορούν να το κάνουν πιθανότατα τον Ιούλιο με ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας. Όμως αυτοί θα αποτελούν την εξαίρεση.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το ίδιο θα ισχύσει και για τη Facebook. Τα γραφεία της εταιρείας ανά τον κόσμο θα ανοίξουν στις 6 Ιουλίου, όμως όσοι εργαζόμενοι το επιθυμούν θα μπορούν να συνεχίσουν να δουλεύουν από το σπίτι τους μέχρι το 2021.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

error: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του newsbreak.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
newsbreak.gr

FREE
VIEW