Χορηγός του «γαλάζιου» εμφυλίου στην Γεωργία ο Αυγενάκης

Στο στόχαστρο του υπουργού έχει μπει η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Must Read

Συνεχίζει τον Νεοδημοκρατικό εμφύλιο στον χώρο της Γεωργίας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης. Στο στόχαστρο του υπουργού έχει μπει η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία έχει διοριστεί επί υπουργίας Γεωργαντά. Και ο κ. Αυγενάκης ακόμη και στην ομιλία του στον προϋπολογισμό δεν έκρυψε ότι θέλει να εκπαραθυρώσει την διοίκηση, στην οποία καταλογίζει τα σοβαρά λάθη που έγιναν στις ενισχύσει σε αγρότες και κτηνοτρόφους.

«Δεν κρύφτηκα ποτέ. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως λειτουργεί σήμερα, δεν μας εκπροσωπεί. Δεν είναι σωστή εικόνα. Ο πρόεδρος που έχει ονοματεπώνυμο πρέπει να φύγει χθες. Γι΄αυτό και ζήτησα την παραίτησή του και για να γίνει μια σωστή οργάνωση, σύγχρονη, η οποία θα απαντά και στις υποδείξεις της Κοινότητας» είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης στην Βουλή και συνέχισε:

«Και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε και μάλιστα πολύ άμεσα. Διότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ διαχειρίζεται 2,8 δισ. ευρώ, και έχει ονοματεπώνυμο ο πρόεδρος και κάποια διοικητικά στελέχη, Αριστεροί κατά τα άλλα, του ΟΠΕΚΕ. Θα βάλουμε τάξη, θα υπάρχει συνέπεια, θα υπάρχει διαφάνεια στην κατανομή των ενισχύσεων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This