Γάμος ομοφυλοφίλων: Θερμό επεισόδιο Άδωνι με Κώστα Καραγκούνη!

Must Read

Καθόλου καλή δεν είναι η κατάσταση στο εσωτερικό της Ν.Δ., παρά την – κωμική κατά πολλούς – προσπάθεια ενημέρωσης των βουλευτών για το νομοσχέδιο της αναγνώρισης του γάμου ομοφυλοφίλων.

Ενδεικτικός ο έντονος διάλογος που είχε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης με τον πρώην υπουργό Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά κατά του νομοσχεδίου.

Ο Κώστας Καραγκούνης ο οποίος είναι έμπειρος νομικός και μάλιστα διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης στην κυβερνηση Σαμαρά, εξέφρασε την έντονη διαφωνία του αναφορικά με το νομοσχέδιο, τεκμηριώνοντας μάλιστα με επιχειρήματα την θέση ότι όλες οι αιτιάσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για την δήθεν αναγκαιότητα της ψήφιση του νομοσχεδίου, δεν ισχύουν, αφού καλύπτονται από το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο ήδη έχει ψηφιστεί.

Εάν μάλιστα σώνει και καλά η κυβέρνηση ήθελε να κάνει κάποια προσθήκη, θα μπορούσε να την κάνει στο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο του συμφώνου και όχι να ανοίγει μία τέτοια διαδικασία που δημιουργεί μεγάλες αντιδράσεις στην κοινωνία.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν …αφοπλιστική: «Δηλαδή, τι θες; Να το περάσουμε στη ζούλα»;

Μιλάμε για «ενημέρωση» επιπέδου Χάρβαρντ… Χάλβαντ κατά το ελληνικότερον…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This