Πέμπτη 24/6/2021

Ο Ν. Νικολόπουλος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κάνει πρόβλεψη για «Πρέσπες του Αιγαίου»!

Ένα κόμμα, μάλλον το μοναδικό, συμμετείχε στις λαοσυνάξεις που πραγματοποιήθηκαν από την Εκκλησία σε όλη την ελληνική επικράτεια για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Ήταν το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος με τον πρόεδρό του Νίκο Νικολόπουλο. Ο πρώην βουλευτής επέλεξε να προσευχηθεί στον Καθεδρικό Ναό του πολιούχου των Πατρών Αποστόλου Ανδρέα.

«Αισθάνομαι πως μπορεί να βρισκόμαστε μπροστά στις “Πρέσπες του Αιγαίου”. Η όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας ήρθε τη στιγμή που πληροφορηθήκαμε και συζητούσαμε για τις μυστικές ελληνοτουρκικές διαβουλεύσεις που προωθεί η Γερμανία και τη μυστική τριμερή συνάντηση, με την οποία η κυρία Μέρκελ ανέλαβε ρόλο διαμεσολαβητή και κηδεμόνα στα ελληνοτουρκικά. Αναρωτιόμαστε όλοι τι ζητήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση και τι δόθηκε.

Πιστεύω πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όπως ήρθαν πρώτα τα Ίμια και μετά ακολούθησε η Μαδρίτη, έτσι και τώρα η Τουρκία ίσως δέχθηκε να αποκλιμακώσει την ένταση, αφού προηγήθηκε ένα νικηφόρο επεισόδιο, δηλαδή αυτό της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Έχω την αίσθηση πως η παρ’ ολίγον κρίση είναι μια σκηνοθεσία με σκοπό να φέρει στο προσκήνιο όσα ήδη συμβαίνουν στο παρασκήνιο προκειμένου να υπάρχει αποδοχή των κοινωνιών και του Κοινοβουλίου για να υπογραφεί μία συμφωνία τύπου Πρεσπών για το Αιγαίο», δήλωσε μετά τη λειτουργία ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος κάνει εύστοχες πολιτικές αναλύσεις και συχνά πέφτει μέσα σε ό,τι λέει.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ