ΚΙΝΑΛ: Να δοθούν δωρεάν μάσκες για όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς

Must Read

Δριμεία επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΚΙΝΑΛ κάνοντας λόγο «ψέματα» της κυβέρνησης αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας.

«Ο κ. Μητσοτάκης τον Ιούνιο καλούσε από την Σαντορίνη τους τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα που είναι μια ασφαλής χώρα. Χθες όμως δήλωνε ότι “περιμέναμε αύξηση των κρουσμάτων”. Σήμερα ο κ. Πέτσας δηλώνει ότι τα κρούσματα δεν είναι “εισαγόμενα”, οφείλονται στην “χαλάρωση” των πολιτών μας. Πλήρες αλαλούμ!» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και προσθέτει: «Άρα ή έλεγαν ψέματα τον Ιούνιο και εν γνώσει τους καλλιέργησαν τον εφησυχασμό ή λένε ψέματα τώρα και το απροετοίμαστο, πρόχειρο και χωρίς μέτρα “άνοιγμα” του τουρισμού, επέφερε τα αρνητικά αποτελέσματα. Και στις δυο περιπτώσεις όμως, φέρουν οι ίδιοι, ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του, την ευθύνη».

«Η κατάσταση απαιτεί σοβαρότητα και ευθύνη» τονίζει το ΚΙΝΑΛ, και καλώντας τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση «αντί να εξαντλούνται σε συζητήσεις για το ποια χώρα έχει τον πιο πολύ κορωνοϊό(!!), όπως σήμερα στο briefing του κ. Πέτσα, να πάρουν άμεσα και δραστικά μέτρα» προτείνει:

  • Διεξαγωγή test σε όλους τους υγειονομικούς, τις ευπαθείς ομάδες και σε όλους τους πολίτες που γυρίζουν από επιβαρυμένους τουριστικούς προορισμούς. «Test που να καλύπτουν οικονομικά ο ΕΟΠΥΥ και οι εργοδότες».
  • Δωρεάν μάσκες για όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, στα σχολεία που ανοίγουν. «Για το άνοιγμα των σχολείων η υπουργός Παιδείας έχει την υποχρέωση άμεσα να παρουσιάσει τον συνολικό προγραμματισμό.».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This