Πυρά Λαφαζάνη κατά Τσίπρα: «Τώρα θυμήθηκες την πρώτη κατοικία; Ως κυβέρνηση έστελνες τα ΜΑΤ στους πλειστηριασμούς»

Must Read

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην «σύντροφος» του, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά την πρόταση μομφής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ  κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, με αφορμή τον Πτωχευτικό Κώδικα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για υποκρισία και υποστηρίζει ότι ο ίδιος, μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση και το κόμμα, έμπλεξε σε δικαστικές περιπέτειες επειδή έδωσε μάχες για να μην περάσουν οι πλειστηριασμοί.

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι η κυβέρνηση «του Αλέξη» έστελνε χωρίς έλεος τα ΜΑΤ και το αμαρτωλό Τμήμα «Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος να χτυπούν αδίστακτα και να μαγνητοσκοπούν παράνομα τους πρώην συντρόφους που μάχονταν για να σώσουν πρώτες κατοικίες.

Γιατί τα θυμήθηκε όλα αυτά τώρα

Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια δικαστικές διώξεις για κινητοποιήσεις που έκανε με το κόμμα που ίδρυσε αποχωρώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το 3ο Μνημόνιο, τη Λαϊκή Ενότητα, κατά των πλειστηριασμών. Μάλιστα, ο κύριος Λαφαζάνης είπε υπαινικτικά ότι «όχι μόνο μομφή αλλά και κάτι πολύ χειρότερο άξιζε το δημευτικό τερατούργημα της κυβέρνησης, που πάει να ξεκληρίσει, υπό τον ψευδώνυμο τίτλο παροχής δεύτερης ευκαιρίας, χιλιάδες και χιλιάδες νοικοκυριά από τις πρώτες κατοικίες τους».

Ωστόσο, ρωτάει σε πρώτο πρόσωπο τον Αλέξη Τσίπρα «γιατί τα θυμήθηκε όλα αυτά τώρα που βρέθηκε στην αντιπολίτευση, γιατί ως κυβέρνηση στέναζαν κάθε Τετάρτη, στην αρχή τα Ειρηνοδικεία και μετά τα συμβολαιογραφεία, με πλειστηριασμούς σπιτιών φτωχών νοικοκυριών και γιατί με τη βοήθεια του Σταύρου Κοντονή μετατράπηκε σε ιδιώνυμο αδίκημα ο αγώνας για την προστασία της πρώτης κατοικίας».

Ο Λαφαζάνης κατέληξε τονίζοντας πως καλές και άξιες είναι οι μομφές τώρα στον Χρήστο Σταϊκούρα, «αν και αρχιτέκτονας του δημευτικού εκτρώματος είναι ο πρωθυπουργός, αλλά μήπως χρειάζεται, Αλέξη, να κάνεις επιτέλους πρώτα απ’ όλα μια μομφή στον εαυτό σου για τα έργα σου και τους κακόφημους δρόμους που άνοιξες, για να πάρουν άλλοι στη συνέχεια τη σκυτάλη να τους συνεχίσουν και να τους επιδεινώσουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This