Ενδοκυβερνητικό αλαλούμ με τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων

Ο Σκυλακάκης «άδειασε» τον Άδωνι

Must Read

Συνεχίζεται το ενδοκυβερνητικό αλαλούμ αναφορικά με τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων, καθώς για πολλοστή φορά κορυφαία στελέχη εμφανίστηκαν σε συνεντεύξεις τους να εκφράζουν εντελώς διαμετρικά αντίθετες απόψεις.

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο που ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στον Σκάι και, μεταξύ άλλων, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χαριστεί το 50% των ποσών που μοιράστηκαν στους τρεις πρώτους κύκλους της επιστρεπτέας προκαταβολής. Επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «είμαι υπέρ της δημοσιονομικής πειθαρχίας και να πληρώνει ο κόσμος τα χρέη του, αλλά είναι διαφορετικό να πιέσεις κάποιον για χρέη, για τα οποία ευθύνεται, αλλά έχει στοιχεία ανηθικότητας να τον πιέσεις να πληρώνει χρέη για τα οποία δεν ευθύνεται».

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα 24ωρα και ο κ. Γεωργιάδης διαψεύστηκε άλλη μία φορά από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, ο οποίος εμφανίστηκε στην ΕΡΤ λιγότερο επιφυλακτικός. Ο κ. Σκυλακάκης ψαλίδισε σημαντικά τις προσδοκίες των επιχειρηματιών που ασφυκτιούν, σημειώνοντας ότι «θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερη εξατομίκευση σε αυτήν την υπόθεση. Δηλαδή, θα έχουμε με πολύ πιο προσεκτικό τρόπο την εικόνα των επιχειρήσεων πριν αποφασίσουμε ποιες και πώς θα βοηθήσουμε με αυτό το εργαλείο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This