Δευτέρα 2/8/2021

Λύση για… όλα τα προβλήματα και του Αιγαίου θέλει το «τρίτο μάτι» του Ερντογάν!

Το θράσος της Άγκυρας να «μιλάει» για... ειρήνη και σταθερότητα

Ξεκίνησε σήμερα ο 61ος κύκλος (και έχουμε ακόμα μέτρημα!) των αποκαλούμενων «διερευνητικών επαφών» Ελλάδας -Τουρκίας. Η συνάντηση έγινε στην Κωνσταντινούπολη και το παρών έδωσε και το… τρίτο μάτι του Ερντογάν, ο εκπρόσωπός του, Ιμπραήμ Καλίν. Που φρόντισε να μας δώσει μια γεύση από τα όσα έριξαν στο τραπέζι οι Τούρκοι, όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο.

Ο ίδιος έγραψε στο twitter: «Σήμερα ξεκίνησαν στην Κωνσταντινούπολη οι διερευνητικές επαφές μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, οι οποίες είχαν να πραγματοποιηθούν εδώ και 4,5 χρόνια. Σε όλα τα προβλήματα η λύση είναι δυνατή και αυτή είναι η βούλησή μας, σύμφωνα με την ισχυρή ηγεσία του προέδρου μας. Η περιφερειακή ειρήνη και η σταθερότητα είναι προς το συμφέρον όλων».

Από την άλλη, το τουρκικό ΥΠΕΞ προέβη σε μια λακωνική ανακοίνωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Συζητήθηκε η παρούσα κατάσταση, οι νέες εξελίξεις και τα βήματα που μπορούν να γίνουν».

Το να μιλάνε για ειρήνη εκείνοι που της βάζουν μονίμως μπουρλότο, πραγματικά μας ξεπερνάει!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ