«Κόλαση» στη Βουλή με την κόντρα Πολάκη – Πλεύρη (video)

«Άναψε» φωτιές ο Πολάκης που ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στην παράταξη του... Κολοκοτρώνη

Must Read

Ανέβηκαν η τόνοι στη Βουλή κατά την  συζήτηση για τη λήψη απόφασης που αφορά τη σύσταση Προανακριτικής κατά του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά αναφορικά με την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Τα αίματα «άναψαν» όταν στο βήμα ανέβηκε ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στην παράταξη του Κολοκοτρώνη και του Άρη Βελουχιώτη, ενώ αντιθέτα η Νέα Δημοκρατία ανήκει στην παράταξη των «των κοτζαμπάσηδων, των Τσολάκογλου, των χουντικών», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Έξαλλος ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρηςαπάντησε: «Δεν θα ανεχθούμε αυτή τη λάσπη από εσάς. Μάθετε ότι είστε η παράταξη που έβλαψε περισσότερο από όλες τον τόπο και τη δημοκρατία στα τέσσερα χρόνια άθλιας διακυβέρνησης σας».

Σε νέα απάντηση του ο Πολάκης χαρακτήρισε «γουρούνια» όσους συμμετείχαν σε πορείες της Χρυσής Αυγής στα νιάτα τους: «Γουρούνια είναι αυτοί που συμμετείχαν στα νιάτα τους σε πορείες της Χρυσής Αυγής και τώρα το παίζουν δημοκράτες».

Παρέμβαση Αθανασίου

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο προεδρεύων του Σώματος Χαράλαμπος Αθανασίου και ζήτησε από τον Πολάκη να ανακαλέσει, όμως εκείνος εκνευρίστηκε και αποχώρησε.

Ο κ. Αθανασίου ζήτησε να διαγραφούν τα λεγόμενα του Πολάκη και σχολίασε: «Η ΝΔ ήταν αυτή που άμβλυνε τις συνέπειες του εμφυλίου πολέμου και πήρε τις σωστές αποφάσεις, έβαλε τη χώρα στην ΕΕ και διατήρησε ανέπαφες τις αρχές του Διαφωτισμού. Τα ηγετικά στελέχη της πολέμησαν για το κράτος δικαίου και σήμερα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο τις κρίσεις. Πρέπει ο κ. Πολάκης και όσοι ταυτίζεστε με αυτόν να είστε προσεκτικοί όταν μιλάτε για αυτή την παράταξη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This