Πέμπτη 13/5/2021

Τα έψαλλαν για τα καλά στην «κόρη μου τη σοσιαλίστρια» στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ

Όλα καλά, όλα ανθηρά τα είδε η Φώφη Γεννηματά!

«Βγήκαν τα μαχαίρια» στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, με τη Φώφη Γεννηματά να δέχεται δριμεία κριτική για τα ποσοστά του κόμματος, που δεν λένε να ανέβουν ούτε με… πυρετό!

Στην εισήγησή της η Γεννηματά προσπάθησε να τονώσει το ηθικό, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως όλα βαίνουν καλώς και το ΚΙΝΑΛ έχει δυναμική που θα ξεπεράσει τα ποσοστά του 2019. Ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη της προς τη μεριά του Λοβέρδου, μιλώντας για άκαιρη πασαρέλα υποψηφίων που δε προσφέρουν καλές υπηρεσίες.

Τον γύρο των αντιδράσεων και της αμφισβήτησης ξεκίνησε η Χαρά Κεφαλίδου, που διερωτήθηκε πως γίνεται όλα να πηγαίνουν καλά και το ΚΙΝΑΛ να είναι καθηλωμένο στις δημοσκοπήσεις. Σειρά πήρε η Νάντια Γιαννακοπούλου, καταγγέλλοντας ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα έχει να συνεδριάσει από τον Ιούνιο και αναρωτήθηκε τι φταίει που το κόμμα είναι κολλημένο στα ποσοστά του, ενώ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ υφίστανται φθορά.

Από κοντά και ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, που έχει άλλο καημό: αυτόν της αρχηγίας, παρέα με τον Λοβέρδο. Ο Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο θέμα της διαδικασίας εκλογής και ζήτησε να είναι ανοιχτή και όχι με κλειστό μητρώο.

Μέχρι να γίνουν οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ θα φάνε τα… σοσιαλιστικά μουστάκια τους!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ