«Καμπούλ, Τιχουάνα – Ελλάδα, μερικές σφαίρες δρόμος»

Η Ελληνική Λύση και ΚΙΝΑΛ κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη δολοφονία στη Βάρη

Must Read

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Ελληνική Λύση με αφορμή τη νέα μαφιόζικη εκτέλεση στη Βάρη.

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου μιλά για «ανεξέλεγκτη βαριά εγκληματικότητα που μαστίζει την Ελλάδα», με «απανωτές δολοφονίες και απεχθή εγκλήματα» που πλέον «τείνουν να γίνουν καθημερινότητα» και συνεχίζει η Ελληνική Λύση ότι «η ατιμωρησία των δολοφόνων αποδεικνύουν περίτρανα την ανικανότητα της κυβέρνησης να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες».

«Το περιβόητο δόγμα ‘νόμος και τάξη’ μεταφράζεται σε καθημερινές δολοφονίες από μαφιόζους τύπου Σιναλόα. Καμπούλ, Τιχουανα – Ελλάδα, μερικές σφαίρες δρόμος», αναφέρει ακόμα η σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Οι απανωτές δολοφονίες, τα απεχθή εγκλήματα που πλέον τείνουν να γίνουν καθημερινότητα και η ατιμωρησία των δολοφόνων, αποδεικνύουν περίτρανα την ανικανότητα της κυβέρνησης να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες.

Το περιβόητο δόγμα «νόμος και τάξη» μεταφράζεται σε καθημερινές δολοφονίες από μαφιόζους τύπου Σιναλόα. «Καμπούλ, Τιχουανα – Ελλάδα, μερικές σφαίρες δρόμος».

Μόνον η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει σαφές σχέδιο και πρόθεση για την πάταξη του εγκλήματος και την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων από τις ανεξέλεγκτες συμμορίες ημεδαπών και παράνομων μεταναστών. Το οποίο θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα όταν λάβει την εντολή από τον ελληνικό λαό.

ΚΙΝΑΛ: «Σιέστα και σομπρέρο. Δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν ενεργεί»

Εξίσου σφοδρή η επίθεση στην κυβέρνηση και από τον Τομέα Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής:

Οι στυγερές δολοφονίες στα Σεπόλια και στη Βάρη, ήλθαν πολύ γρήγορα να μας θυμίσουν ότι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για το έγκλημα έχει αποτύχει. Η ανεξέλεγκτη και επιπλέον ασταμάτητη δράση εγκληματικών οργανώσεων, που οργώνουν το λεκανοπέδιο και τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας δολοφονώντας αδιακρίτως, βαραίνει την κυβέρνηση και αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες της.

Με τα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας υποστελεχωμένα και χωρίς σχέδια επιχειρησιακής δράσης κατά του οργανωμένου εγκλήματος, η χώρα εμφανίζεται ως ξέφραγο αμπέλι για τις συμμορίες.

Αυτό αποδεικνύει και η επιλογή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να χρησιμοποιήσει λατινοαμερικάνικες τακτικές για να μην εμπλακεί σε «ενοχλητικές φασαρίες». Σιέστα και σομπρέρο. Δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν ενεργεί. Και αφήνει τους πολίτες απροστάτευτους, με το φόβο του εγκλήματος να διαχέεται παντού.

Ενώ αναλώνεται επικοινωνιακά στο να κυνηγά μόνο τις συναθροίσεις και τις πολιτικές διαμαρτυρίες ή να καταθέτει «απόρρητους» φακέλους στον Άρειο Πάγο, με τις κάμερες ανοικτές και τους φακέλους ανά χείρας.

Ας ξυπνήσουν τώρα στην κυβέρνηση και ας παρουσιάσουν μέσα στον Ιούνιο ένα συνεκτικό σχέδιο αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος, λαμβάνοντας υπόψη όσες προτάσεις ανακοινώσαμε ως Κίνημα Αλλαγής πριν λίγες μέρες, για την εμπέδωση μιας ουσιαστικής ασφάλειας για τον πολίτη.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This