Αηδίασε το πανελλήνιο με την ΕΡΤ! Αντί για τον Λευτέρη Πετρούνια έδειχναν…

Πινγκ πονγκ με τον Κιμ Γιόνγκ Ζιν!

Must Read

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι αναφισβήτητα ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής ατομικού αθλήματος. Είναι ένας τεράστιος αθλητής τόσο σε αξία όσο και το ήθος. Δεν έχει καμία σχέση με κάτι άλλους τύπους που μετατρέπουν τον αθλητισμό σε lifestyle και προσκολλούνται σε πολιτικούς σαν ταμπέλες.

Το πανελλήνιο λοιπόν έχει αηδιάσει με την ενέργεια της ΕΡΤ, με τον Αυγενάκη, με τις γελοίες δικαιολογίες που προσπαθούν να τα φορτώσουν στους Ιάπωνες επειδή η ΕΡΤ δεν έδειξε την προσπάθεια του μεγάλου μας πρωταθλητή.

Είναι ψεύτες και ελεεινοί. Κάθε κρατική τηλεόραση έχει το δικαίωμα να παραγγείλει κάλυψη για τους αθλητές που τους ενδιαφέρει.

Η ΕΡΤ αντί να το κάνει, έδειχνε τον Αυγενάκη να χαμογελάει και τον Φου Μαντσού να παίζει Πινγκ Πονγκ.

Έχουν ξεπεράσει τα όρια της αηδίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This