«Κρίσιμη η κατάσταση του Βασίλη Λεβέντη» – Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του (video)

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει»

Must Read

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος δίνει τεράστια μάχη τις τελευταίες ώρες με τον «αόρατο εχθρό».

Ο Βασίλης Λεβέντης διαγνώστηκε θετικός πριν από 10 ημέρες και είχε λάβει οδηγίες για νοσηλεία κατ΄οίκον. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και πήγε στον Ευαγγελισμό όπου οι γιατροί αποφάσισαν την διασωλήνωσή του σε ΜΕΘ.

Η διάγνωση είναι σοβαρής μορφής πνευμονία και το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό δεν έχει εμβολιαστεί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται για ποιο λόγο. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του τον Ιούλιο ότι δεν είναι κατά του εμβολίου αλλά κατά της υποχρεωτικότητας.

«Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη», αναφέρεται στο πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει»

Νωρίτερα, ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την μάχη ζωής που δίνει ο πολιτικός.

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του» τόνισε ο κ. Μπουλμπασάκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This