Γιώργος Παπανδρέου: Το βαθύ ΠΑΣΟΚ των συντεχνιών στην πρώτη γραμμή και πάλι

Η υποψηφιότητα Παπανδρέου δεν έχει καμία σχέση με τις ανάγκες της κοινωνίας καθώς εκπροσωπεί τον βαθύ κρατισμό.

Must Read

Οι διεργασίες για την ολική επαναφορά του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό.

Στελέχη του βαθέος ΠΑΣΟΚ που όλα τα προηγούμενα χρόνια προσέφεραν αν όχι την στήριξη τους, τουλάχιστον την ανοχή τους στην κυβέρνηση της ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά (σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα τους οποίους πολέμησαν λυσσωδώς) τώρα ανακρούουν πρύμναν.

Επιστρέφουν και τυπικά στο μαντρί για να συμμετάσχουν στον αντιδεξιό ανένδοτο που προτίθεται να οργανώσει ο πρώην πρωθυπουργός εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, «της Δεξιάς και της Συντήρησης». Και αν  το σχήμα ανακάμψει να συγκροτήσουν και… «λαϊκό προοδευτικό μέτωπο» με την Αριστερά.

Πρόκειται για κορυφαία συνδικαλιστικά στελέχη της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, των συνδικάτων στις συγκοινωνίες, της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, της ΓΣΕΒΕ τα οποία στο παρελθόν πρωταγωνίστησαν επί όλων των κυβερνήσεων στους αντι-μεταρρυθμιστικούς αγώνες.

Στην μη αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, στην ακύρωση του νόμου Γιαννίτση για το ασφαλιστικό, στην αντίδραση για τις ιδιωτικοποιήσεις της  Cosco, του ΟΤΕ, της Ολυμπιακής,  στην παρεμπόδιση της εκχωρήσεως του μάνατζμεντ της ΔΕΗ. Και ακόμη στην πρόσφατη αναθεώρηση του συνδικαλιστικού νόμου, στην μη εφαρμογή της αξιολόγησης στον δημόσιο τομέα και ειδικά στα σχολεία, στις μεταρρυθμίσεις στον συγκοινωνιακό χάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότηταςμ την υποψηφιότητα του κυρίου Παπανδρέου θα υποστηρίξουν ο πρώην Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μπράτης, ο Πρόεδρος των εργαζομένων τεχνικών στον ΟΑΣΑ Απόστολος Ραφτόπουλος, ο Πρόεδρος των Βιοτεχνών Γιώργος Καββαθάς κ.α.

Μαζί με Δημάρχους και Περιφερειάρχες  που συγκροτούν τον μηχανισμό του βαθέος ΠΑΣΟΚ μέσα στο κράτος δίδουν πλεονέκτημα στην υποψηφιότητα Παπανδρέου. Αλλά και ταυτοχρόνως  σφραγίζουν την φυσιογνωμία της. Δεν έχει καμία σχέση με τις ανάγκες της κοινωνίας καθώς εκπροσωπεί τον βαθύ κρατισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This