Προκλητική τουρκική επιστολή στον ΟΗΕ – Fake news και προπαγάνδα κατά Ελλάδας και Κύπρου

Λένε ότι στην Κύπρο δεν υπάρχει κατοχή...

Must Read

Την ώρα που η Κύπρος συνεχίζει τις έρευνες (προσπαθεί τουλάχιστον) για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων στα οικόπεδα της ΑΟΖ της και ξεκινούν και οι επιβεβαιωτικές γεωτρήσεις της ExxonMobil/Qatar Petroleum οσονούπω, έρχεται μια σημαντική πληροφορία, ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν απόλυτα τη δραστηριότητα του αμερικανικού κολοσσού.

Η Τουρκία εν τω μεταξύ, η οποία δεν αναμένεται να παρενοχλήσει τους Αμερικανούς, έχει φτιάξει φάμπρικα επιστολών προς τον ΟΗΕ, με τις οποίες συνεχώς ασκεί απαράδεκτη κριτική σε Ελλάδα και Κύπρο με προπαγάνδα και διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας.

Μάλιστα, η τελευταία τουρκική κίνηση, ήταν μια επιστολή του ψευδοαντιπροσώπου των κατεχομένων, η οποία προωθήθηκε από τον Τούρκο μόνιμο αντιπρόσωπο στον ΟΗΕ Φεριντούν Σινιρλίογλου και στην οποία ο ανθελληνικός μηχανισμός προπαγάνδας αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής εξωφρενικά:

  • Ότι στην Κύπρο δεν υπάρχει κατοχή,
  • Ότι οι Έλληνες είναι αυτοί που λεηλατούν τα θρησκευτικά και πολιτιστικά μνημεία των Τουρκοκυπρίων.

Το κατοχικό καθεστώς υποστηρίζει ότι Ελλάδα και «νότια Κύπρος» παραποιούν τα γεγονότα και διαμαρτύρεται επειδή δεν του δίνεται το δικαίωμα να εκπροσωπείται στα διεθνή φόρα, με αποτέλεσμα, όπως ισχυρίζεται «να επικρατεί η ελληνική και κυπριακή προπαγάνδα».

Ακόμα, η εισβολή και η εκμετάλλευση της Αμμοχώστου, παρουσιάζεται ως… ανθρωπιστική πράξη που θα προσφέρει «οικονομικά οφέλη»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This