Ντόρα Μπακογιάννη για όσους φοβούνται το εμβόλιο: «Και εγώ όταν βλέπω κατσαρίδα φωνάζω “Ισίδωρε”» (video)

H βουλευτής της ΝΔ σύγκρινε τον φόβο των πολιτών για το εμβόλιο με την φοβία της στις... κατσαρίδες

Must Read

Στο πλευρό του Νίκου Φίλη ο οποίος πρότεινε να ακυρώνεται το πιστοποιητικό εμβολιασμού μετά από 6 μήνες, τάχθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Οι δύο βουλευτές βρέθηκαν καλεσμένοι της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και συμφώνησαν ότι οι πολιτικοί πρέπει να συμπορευτούν στην προσπάθεια να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν.

«Ως πολίτες καλούμε τον κόσμο να εμβολιαστεί για να θωρακιστούμε ως κοινωνία και να μειωθεί η πίεση στο ΕΣΥ, το οποίο δοκιμάζεται» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Φίλης, προσθέτοντας μάλιστα ότι άτομο από το περιβάλλον του που πάσχουν από καρκίνο, δεν μπορούν να χειρουργηθούν εξαιτίας της μεγάλης πίεσης στο σύστημα υγείας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε μάλιστα ότι μια συνάδελφος της από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρότεινε να γίνουν κοινές παρεμβάσεις και εμφανίσεις προκειμένου να σταλθεί ηχηρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Μάλιστα η βουλευτής της ΝΔ, επιχείρησε να κάνει χιούμορ συγκρίνοντας τον φόβο των πολιτών για το εμβόλιο, με τις κατσαρίδες… η κα. Μπακογιάννη σχολίασε: «Κι εγώ όταν βλέπω κατσαρίδα, φωνάζω “Ισίδωρε”»...αναφερόμενη στον συζυγό της Ισίδωρο Κούβελο.

https://vimeo.com/644348608

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This