Με χειρουργικές κινήσεις ο Νίκος Ανδρουλάκης ανατρέπει τα προγνωστικά

Αποδεικνύει ότι διαθέτει πολιτική ευφυΐα, παρά το νεαρό της ηλικίας του

Must Read

Στην μεγάλη έκπληξη τον εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής αναμένεται να εξελιχθεί ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης. Οι κινήσεις που έχει κάνει τόσο στο προσκήνιο όσο και το παρασκήνιο δείχνουν ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πολιτική αλλά και κομματική στρατηγική σκέψη.

Για την ακρίβεια, έχει ήδη εξασφαλίσει ισχυρή συμμαχία εάν και εφόσον περάσει στον δεύτερο γύρο της διαδικασίας, ειδικά εάν έχει απέναντί του τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ενώ εάν έχει απέναντί του τον Γιώργο Παπανδρέου, θα είναι ήπιος και ενωτικός, σε περίπτωση που περάσει στο δεύτερο γύρο και αντίπαλος του θα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, εκεί θα βγουν τα μπαζούκας. Ο Ανδρουλάκης άλλωστε έχει ρίξει ήδη τις τροχιοδεικτικές του, ξεκαθαρίζοντας ότι εκτός από την ηλικιακή ανανέωση, το κίνημα χρειάζεται και «ηθική ανανέωση». Φωτογραφίζοντας με τέχνη τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος παρότι είναι υπόδικος για τεράστιο σκάνδαλο, έχει το θράσος να κατεβαίνει υποψήφιος. Με την βοήθεια φυσικά όλων όσων προσπάθησαν εδώ και χρόνια να κουκουλώσουν την υπόθεση Novartis.

Γι’ αυτό και τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος όσο και οι υποστηρικτές του σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνουν τα πάντα ώστε ο Νίκος Ανδρουλάκης να μην περάσει στον δεύτερο γύρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This