«Πήρες κι εσύ email από τον Κυριάκο;»

Νέα έθιμα! Ευχαριστήρια επιστολή του πρωθυπουργού στους βουλευτές της ΝΔ που καταψήφισαν την πρόταση μομφής

Must Read

Αφωνοι έμειναν οι βουλευτές της Ν.Δ., όταν ανοίγοντας χθες το πρωί την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία βρήκαν μεταξύ των δεκάδων δελτίων Τύπου, προσκλήσεων και άλλων, ευχαριστήρια επιστολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

«Με την ψήφο σας επιβεβαιώσατε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Ν.Δ. Με τον λόγο και με τη στάση σας, όμως, καταδείξατε και την πολιτική υπεροχή και την απήχησή της στην κοινωνία. Γίνατε, έτσι, η φωνή της παράταξης απέναντι στις κραυγές της αντιπολίτευσης και η ασπίδα της απέναντι στα άσφαιρα πυρά των αντιπάλων» ανέφερε και δήλωνε «υπερήφανος» που ηγείται αυτής της Κ.Ο. Τα… ευχαριστήρια, όπως καταλαβαίνετε, ήταν για την ψήφο τους κατά της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να σιγουρευτούν, μάλιστα, ότι δεν ήταν οι μοναδικοί αποδέκτες, τηλεφωνούσαν ο ένας στον άλλον και έλεγαν… «πήρες και εσύ επιστολή από τον Κυριάκο;» Βλέπετε, δεν τους έχει συνηθίσει σε τέτοιες αβρότητες, ενώ είναι η πρώτη φορά που πρωθυπουργός ευχαριστεί τους βουλευτές για την ψήφο τους…

Ομως έχει ενδιαφέρον και ο χρόνος αποστολής του ευχαριστηρίου. Μία μόλις ημέρα μετά τα δημοσιεύματα από τις Βρυξέλλες, για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης συνεργασίας με άλλον πρωθυπουργό, τεχνοκράτη. Τι να πει κανείς περισσότερο για αυτό; Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός φυλάει τα ρούχα του για να έχει τα μισά!

Πάντως η επιστολή μοιάζει σαν κι αυτές που χιουμοριστικά λέμε ότι στέλνουμε την ημέρα των γενεθλίων μας στη… μαμά μας ευχαριστώντας την που μας γέννησε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This