Νίκος Ανδρουλάκης: Θέλει επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ!

«Φιλοδοξία του ΠΑΣΟΚ είναι να δείξει έναν άλλο δρόμο και να είναι το κόμμα που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές», υπογράμμισε στην ομιλία του στο «Βελλίδειο»,

Must Read

Το ΚΙΝ.ΑΛ. επιστρέφει στο… ΠΑΣΟΚ! Αυτό άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος από το βήμα του «Βελλιδείου», χθες το πρωί, έστειλε τα δικά του μηνύματα προς τους ψηφοφόρους αλλά και τους αντιπάλους του, στο πρώτο προσυνέδριο του κόμματος υπό τη δική του προεδρία.

Ο κ. Ανδρουλάκης απέφυγε, βεβαίως, να παρουσιάσει την επίσημη θέση του στο θέμα της πιθανής αλλαγής ονόματος του κόμματος, ωστόσο από όλα τα υπόλοιπα συμφραζόμενα της ομιλίας του καθώς και από μια αποστροφή του λόγου του, στην οποία είπε ότι «σας μιλώ ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», είναι εμφανές ότι το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του κόμματος είναι να επιστρέψει στο ιδρυτικό όνομά του.

«Στοίχημα για την παράταξή μας αποτελεί να είναι η ισχυρότερη προοδευτική δύναμη ευθύνης του τόπου, που θα μιλά για όλα με υπευθυνότητα και όχι μικροκομματικά, ενώ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έχουν την αντίληψη ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Διαιρούν την κοινωνία για θέματα που ο λαός έπρεπε να είναι ενωμένος και να απαντά με ομόνοια και αντίληψη του διεθνούς περιβάλλοντος. Φιλοδοξία του ΠΑΣΟΚ είναι να δείξει έναν άλλο δρόμο και να είναι το κόμμα που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ως κομβική ημερομηνία ανέφερε την 8η Μαΐου, όταν, εκτός από τις κάλπες για την εκλογή συνέδρων και νέων νομαρχιακών επιτροπών, θα υπάρχει και μία κάλπη για το εσωκομματικό δημοψήφισμα, στο οποίο, όπως είπε, «θα αποφασίσουμε όλοι μαζί για τα σύμβολά μας και το όνομά μας, διότι το όνομά μας είναι η ιστορία μας».

Ενεργειακή κρίση

Κατά τα άλλα ο κ. Ανδρουλάκης επικέντρωσε την παρέμβασή του στην ενεργειακή κρίση και άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα νοικοκυριά να συμμετάσχουν στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με φωτοβολταϊκά στις στέγες, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το μεγάλο κύμα ακρίβειας στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Μάλιστα, στο ενεργειακό ζήτημα, όπως είπε, θα είναι αφιερωμένο το δεύτερο περιφερειακό προσυνέδριο, το οποίο θα γίνει σε περίπου 15 ημέρες στην Κοζάνη.

Μηνύματα για την κοινωνία έστειλε και από τον Εύοσμο, όπου συζήτησε με καταστηματάρχες και επαγγελματίες και τους παρέδωσε ενημερωτικά φυλλάδια για τις θέσεις του κόμματος, ενώ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τόνισε πως πρέπει να γίνει αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, και μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, μέχρι το τέλος του 2022.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This