Παρέμβαση εισαγγελέα για τη μελέτη Λύτρα ζητάει το ΜέΡΑ25

«Θύελλα» αντιδράσεων για τα στοιχεία που δείχνουν τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης

Must Read

Καταιγισμό σφοδρών αντιδράσεων της αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει το β’μέρος της μελέτης του καθηγητή Θεόδωρου Λύτρα, την ώρα που η κυβέρνηση με σαθρές δικαιολογίες επιχειρεί να την αποδημήσει να απαξιώσει το ερευνητικό έργο.

Τα στοιχεία του β’ μέρους της περσινής μελέτης που έγινε σε συνεργασία με τον Σωτήρη Τσιόδρα, αποδεικνύουν τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης που αρνήθηκε να θωρακίσει το ΕΣΥ και να επενδύσει σε κλίνες ΜΕΘ.

Μετά τον Γιώργο Κύρτσο, ο οποίος άφησε άφησε αιχμές διερωτώμενος γιατί δεν έχει παρέμβει η δικαιοσύνη, το ΜέΡΑ25 ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα.

«Προφανώς δεν υπάρχουν Εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα ή αν υπάρχουν δεν έχουν δει ή ακούσει την έκθεση του κ. @TheodoreLytras από την οποία προκύπτουν σαφείς ποινικές ευθύνες -πέρα από τις πολιτικές- για τα εγκλήματα της Κυβέρνησης εν μέσω πανδημίας. Ούτε μία προκαταρκτική εξέταση;» έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

https://twitter.com/m_kritharidis25/status/1575456316855910404

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση αντί να ζητήσει συγγνώμη για την εκατόμβη νεκρών, φρόντισε να τιμωρήσει τον καθηγητή, «κόβοντας» την πρόσβασή του στα στοιχεία του ΕΟΔΥ. 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This