Πανηγυρίζει ο Θεοδωρικάκος γιατί «είχαμε τις λιγότερες ανθρωποκτονίες και το μεγαλύτερο ποσοστό εξιχνιάσεων»!

Σε εικονική πραγματικότητα ζει ο κύριος υπουργός;

Must Read

Την ώρα που η ΕΛΑΣ κλωνίζεται για τη σχέση στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Greek Mafia, ο Τάκης Θεοδωρικάκος βρήκε την ώρα να ευλογήσει τα γένια του, δηλώνοντας ότι «τον τελευταίο χρόνο είχαμε τις λιγότερες ανθρωποκτονίες και το μεγαλύτερο ποσοστό εξιχνιάσεων»!

Μιλώντας σε ημερίδα του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια CSI Institute, του οποίου ηγείται ο Μανώλης Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛΑΣ, και μιας και έρχονται εκλογές, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισήμανε ότι η ασφάλεια δεν αποτελεί μια αόριστη εξαγγελία αλλά έργο που απαιτεί συστηματική καθημερινή δουλειά, το οποίο έχει συγκεκριμένο και μετρήσιμο αποτέλεσμα: «Τον τελευταίο ένα χρόνο μας γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός ότι είχαμε τις λιγότερες ανθρωποκτονίες των τελευταίων 11 ετών και το μεγαλύτερο ποσοστό -της τάξης του 90%- εξιχνιάσεων».

Γι’ αυτό όπως υπογράμμισε, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει επενδύσει σημαντικά ποσά για εξοπλισμό και εκπαίδευση του εξειδικευμένου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας για την πάταξη κάθε μορφής εγκλήματος.

Και πρόσθεσε ότι πρόταγμα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είναι μία Αστυνομία σύγχρονη, αποτελεσματική απέναντι σε κάθε μορφή εγκλήματος, φιλική στον πολίτη, που θα λειτουργία με διαφάνεια όπως επιτάσσει το δημοκρατικό πλαίσιο της Ελληνικής Πολιτείας.

Και τόνισε ότι σε αυτήν την προσπάθεια είναι στο πλευρό των αστυνομικών μας που κάνουν πράξη το καθήκον τους να επιτελούν την αποστολή τους. «Γιατί, χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία, δεν υπάρχει ευημερία, δεν μπορεί να λειτουργήσει η Δημοκρατία μας».

Βεβαίως για τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις δολοφονιών, όπως αυτή του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, τσιμουδιά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This