Χωρίς Πολάκη, Τζανακόπουλο η προανακριτική – Δείτε την ανάρτηση του πρώτου που μίλησε για «βοθροκάναλα»

Must Read

Χωρίς την παρουσία του Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου ξεκίνησε τις εργασίες της η Προανακριτική επιτροπή στην Βουλή για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλο. Η Προανακριτική Επιτροπή απέρριψε το αίτημα για ανάκληση της εξαίρεσης του Παύλου Πολάκη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα απορρίφθηκε με 13 ψήφους υπέρ, 2 κατά και ένα παρών.

Αυτή τη στιγμή έχει αρχίσει η συνεδρίαση του Κωνσταντίνου Φρουζή.

Δείτε το βίντεο από την είσοδό του στην προανακριτική:

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας επεσήμανε όσα αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Κουμουνδούρου, με την οποία έχει καλέσει τη ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής να τηρήσουν την ίδια στάση που τήρησαν στην περίπτωση των κυρίων Πολάκη και Τζανακόπουλου, και για το αίτημα του κ. Παπαγγελόπουλου να εξαιρεθούν τρία μέλη της επιτροπής.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, αποδέχτηκε την εξαίρεση των δύο βουλευτών του, υπό τον όρο όμως να εξαιρεθούν και οι τρεις βουλευτές που έχει ζητήσει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τις 18.00 προσήλθε στην Επιτροπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας για τα διαδικαστικά και όπως ανέφεραν από την Κουμουνδούρου εφόσον υπάρξει συμφωνία σε αυτά και προχωρήσει η διαδικασία για την εξέταση του Κωνσταντίνου Φρουζή, θα προσέλθουν και οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πλην των κ.κ. Πολάκη και Τζανακόπουλου.

Η απόφαση αυτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πάρθηκε την ώρα που το προεδρείο της προανακριτικής αναζητούσε μέτρα αντιμετώπισης της «κατάληψης» ΣΥΡΙΖΑ.

«Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της υποτιθέμενης σκευωρίας θα τεθεί μετά από σχετική αίτηση του συνηγόρου του κ. Παπαγγελόπουλου το θέμα της εξαίρεσης μελών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ από την επιτροπή καθώς προκύπτουν υπόνοιες μεροληψίας τους», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Θα μείνουν πιστοί σε όσα έλεγαν τόσες μέρες ή θα αποφασίσουν με άλλα μέτρα και σταθμά επειδή το αίτημα αφορά εκείνους; Αν επιλέξουν το δεύτερο, θα εξευτελίσουν ακόμη περισσότερο τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα, τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς, την Επιτροπή και τελικά τους ίδιους τους εαυτούς τους», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απειλεί ο Πολάκης

Απειλητικός προς τους δημοσιογράφους εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά ο Παύλος Πολάκης, σε ανάρτησή του στα social media.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την ανάρτησή του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στην αίθουσα της Προανακριτικής ανάλογα με την έκβαση της.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του αναφέρει: «Προς βοθροκάναλα και βοθροσάιτ ΕΝΤΑΥΘΑ: Μην κάνετε τους πόθους σας “ρεπορτάζ” για να καλύψετε την αντισυνταγματική και παράνομη “απόφαση” εξαίρεσης μας !! Μέσα στην προανακριτική αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο Σπύρος Λάππας από εμάς . ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ……».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This