Ο Κ. Βελόπουλος «σταυρώνει» τη ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο και πάει στα βράχια!

Must Read

Βολές τόσο από τα αριστερά όσο και από τα δεξιά δέχτηκε το σχέδιο της κυβέρνησης για τη διαχείριση του Μεταναστευτικού.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν λόγο «για εξαγγελίες που επιβεβαιώνουν το μπάχαλο που δημιουργήθηκε», ενώ προέβλεψαν ότι «ούτε η κατάσταση στα νησιά θα βελτιωθεί ούτε οι συνθήκες για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες θα γίνουν καλύτερες».
Σημείωσαν, δε, ότι ο κ. Μητσοτάκης ήρθε αντιμέτωπος με τον χυδαίο λαϊκισμό που ο ίδιος καλλιέργησε και τον οποίο τώρα θερίζει, μέσω αντιδράσεων βουλευτών, δημάρχων και περιφερειαρχών που ανήκουν στη Ν.Δ.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το σχέδιο της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Κλείνει η Μόρια – Πού θα γίνουν οι νέες δομές

Το ΚΙΝ.ΑΛ., μέσω δηλώσεων της Φώφης Γεννηματά, διέγνωσε ότι το σχέδιο δεν απαντά και δεν λύνει τα προβλήματα όλων των περιοχών, αλλά και ζητά από την κυβέρνηση να μη ρίχνει νερό στον μύλο της Ακροδεξιάς, που καραδοκεί.

Το ΚΚΕ σημείωσε ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν ενισχύουν τον εγκλωβισμό και την καταστολή των αιτούντων άσυλο, ενώ ταλαιπωρούν τον ελληνικό πληθυσμό. Στη συνέχεια -παγίως- απέδωσε την κατάσταση στη συμφωνία «αίσχος», όπως τη χαρακτήρισε, μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας.

Από την εντελώς αντίθετη πλευρά άσκησε κριτική στην κυβέρνηση η Ελληνική Λύση, η οποία καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο, αλλά πάει στα τυφλά και οδηγείται στα βράχια.
Ενώ επαναλαμβάνει τη δική της πρόταση για δημιουργία δομών σε ακατοίκητα νησιά, την οποία τονίζει ότι υπέβαλαν στον πρωθυπουργό κάποιοι εκ των συμβούλων του. Και όχι μόνον ακατοίκητα νησιά, αλλά διακοπή χορήγησης επιδομάτων και κλείσιμο των ΜΚΟ. Διαφορετικά συμπληρώνει το κόμμα του κ. Βελόπουλου ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι σαν να συνεργεί -ως ηθικός αυτουργός- σε ένα έγκλημα. Ενώ έμφαση δίνει στη δημιουργία τζαμιών σε κάθε hot spot. «Ενώ, λοιπόν, η Ελλάδα γιορτάζει με την κ. Αγγελοπούλου το 1821 και την έξοδο από τη χώρα των ισλαμιστών – μουσουλμάνων, η Νέα Δημοκρατία βάζει τα τζαμιά στην Ελλάδα. Νέα τζαμιά και εν λειτουργία πλέον» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This