Ο «άγιος» Αντώνης Σαμαράς και η φαμίλια που θα λύσει «τα μεταξύ τους»

Αλαζονικές γραφικότητες δια στόματος Άδωνι

Must Read

Σε ρόλο εκπροσώπου της γαλάζιας «φαμίλιας» -όπως χαρακτήρισε τη  Νέα Δημοκρατία προκαλώντας διάφορους συνειρμούς– ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ θράσους, αλαζονείας και γραφικότητας μέσα στη Βουλή.

Απευθυνόμενος στο Σωκράτη Φάμελλο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Υπουργός Εργασίας είπε, με αφορμή την απόσταση και τη διαφωνία του Αντώνη Σαμαρά με την κατάπτυστη τροπολογία που νομιμοποιεί δεκάδες χιλιάδες παράτυπους μετανάστες:

«Αν και οι περισσότεροι δεν πιστεύετε στην Ορθοδοξία και στον Θεό, όσοι πιστεύετε, κάντε το Σταυρό σας και πείτε πάλι καλά που είχαμε τον άγιο Αντώνη Σαμαρά … Τα υπόλοιπα, τα μεταξύ μας, οι οικογένειες κύριε Φάμελλε τα λύνουν μεταξύ τους. Κι εμείς είμαστε αγαπημένη οικογένεια. Δεν είμαστε σαν κι εσάς. Εμείς με το Σαμαρά θα τα βρούμε μεταξύ μας. Δεν χρειαζόμαστε εσάς. Εσείς να θυμάστε ότι αν δεν υπήρχε ο Σαμαράς στην τσέπη σας θα είχατε μπολιβάρ (σ.σ. το νόμισμα της Βενεζουέλας) αντί για ευρώ».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This