Ο Πατούλης προηγήθηκε του Βορίδη – Έκοψε πρώτος τη βασιλόπιτα των… 12.000 ευρώ!

Must Read

Δεν είναι μόνο η… πλουσιοπάροχη πίτα που κόπηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο… ιός της βασιλόπιτας των 12.000 ευρώ φαίνεται πως είχε προλάβει να «χτυπήσει» και την Περιφέρεια Αττικής!

Με βάση την απόφαση της οικονομικής επιτροπής που είναι αναρτημένη στη «Διαύγεια», το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε για τις ανάγκες της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έκοψε ο Γιώργος Πατούλης, με καλεσμένους τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής στις 12 Ιανουαρίου, έφτασε τα 12.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου λέει πως κάπου μέσα του μπορεί και να χάρηκε που «έφαγε την μπόμπα» ο Σουλεϊμανί – Αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοχρονιάτικη πίτα προς τιμήν των υπαλλήλων της περιφέρειας κόπηκε λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις καταγγελίες του συλλόγου τους για το υπερβολικό κόστος των 20.000 ευρώ που στοίχισαν τα… έπιπλα στο γραφείο του περιφερειάρχη.

Δείτε το σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια»:

ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟ ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ

Η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής

Με δελτίο τύπου, το οποίο εστάλη πριν από λίγη ώρα και έχει ως τίτλο του «Αξίζει κάθε τιμή στους εργαζομένους της Περιφέρειας Αττικής», η Περιφέρεια απαντά στα δημοσιεύματα περί βασιλόπιτας αξίας 12.000 ευρώ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση της Περιφέρειας Αττικής:

«Λυπούμαστε που κάποιοι αντί να ασχοληθούν με την πραγματική αλλαγή που έχει συντελεστεί στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία από την 1η Ιανουαρίου έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό και έχει επικεντρωθεί στην άμεση εκτέλεση έργων με αναπτυξιακό πρόσημο με στόχο την αύξηση της απορροφητικότητας, λαϊκίζουν.

Γι’ αυτό, στο λαϊκισμό απαντάμε με τα εξής:

Σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας και νομιμότητας και με ομόφωνη απόφασή της η διαπαραταξιακή Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, ενέκρινε τη διάθεση πίστωσης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης προς τιμήν των άνω των 1.800 εργαζομένων καθώς και των παιδιών τους, της Περιφέρειας Αττικής.

Καταρχήν για να ξεκαθαρίσουμε την αλήθεια, το κόστος δεν ήταν 12000 ευρώ όπως ψευδώς αναφέρεται, αλλά 10.800 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Επίσης η εκδήλωση αυτή, ήταν γιορτή για όλους τους εργαζομένους και διοργανώθηκε σε συνεργασία μαζί τους. Δεν ήταν «η πίτα του Πατούλη», όπως κάποια μέσα αναπαραγάγουν αναληθώς.

Το ποσό που διαθέσαμε αφορούσε το σύνολο της εκδήλωσης , από την ενοικίαση του χώρου και το κέτερινγκ, μέχρι και το προσωπικό που απασχολήθηκε για τη διασκέδαση των μικρών παιδιών.
Στην ίδια εκδήλωση μοιράστηκαν δωρεάν πάνω από 1000 δώρα στους μικρούς μας φίλους, που ήταν χορηγία γνωστής εταιρείας παιχνιδιών.

Επρόκειτο λοιπόν, για μια ελάχιστη πράξη αναγνώρισης της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλλουν οι άνθρωποι μας, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες χιλιάδων πολιτών της Αττικής, αλλά και να καταστήσουν τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, Περιφέρεια ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης, τόπο φιλικό στις επενδύσεις, στην επιχειρηματικότητα , στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη βελτίωση των εισοδημάτων των κατοίκων της.

Η αυτονόητη υποχρέωση μας να αναγνωρίσουμε έμπρακτα τη δουλειά των ανθρώπων μας δεν μπορεί να ακυρωθεί , ούτε να αμαυρωθεί από κακόβουλα σχόλια και δημοσιεύματα. Ο φθηνός λαϊκισμός δεν θα περάσει.

Την ίδια εκδήλωση θα την πραγματοποιήσουμε ξανά, κόντρα στη μίζερη και λαϊκίστικη λογική των όψιμων και κομματικά κατευθυνόμενων επικριτών μας.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This