Τρίτη 15/6/2021

Το Netflix κάνει γυρίσματα στην Αθήνα και ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν εκεί

Η δημοφιλής πλατφόρμα Netflix, που έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο, κάνει πλέον γυρίσματα και στην Αθήνα!

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Μπακογιάννης, μια παραγωγή του Netflix κάνει γυρίσματα στην ελληνική πρωτεύουσα.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο δήμαρχος Αθηναίων ανάρτησε δύο φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε το συνεργείο με τους εικονολήπτες και λοιπούς τεχνικούς εν ώρα δράσης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε στο ποστ του: «Γυρίσματα του Netflix στην Αθήνα για πρώτη φορά! Κάνουμε την πόλη μας σπίτι τηλεοπτικών διεθνών παραγωγών για να πάρει την προβολή που της αξίζει!» Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το αν τα γυρίσματα αφορούν μια ταινία ή μια σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας. 

Το Netflix είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που παρέχει στους χρήστες μεγάλο εύρος τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, ντοκιμαντέρ σε συσκευές που έχουν σύνδεση στο ίντερνετ. Το τηλεοπτικό φαινόμενο έχει μπει για τα καλά στον χώρο της βιομηχανίας του θεάματος. 

Οι παραγωγές του δικτύου πλέον είναι παγκόσμιου βεληνεκούς, με γυρίσματα να πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, πρόσφατα το Netflix ανακοίνωσε ότι κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2019 αύξησε τους συνδρομητές του κατά 8.760.000, φτάνοντας πλέον τα 167.000.000 παγκοσμίως.

Δείτε επίσης: (Άλλη μια) γκάφα της Ρεπούση – Θέλει τα παιδιά να μάθουν… σωστά ελληνικά, χωρίς να ξέρει η ίδια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ