Γεωργιάδης-ΚΙΝΑΛ τσακώνονται στα παράθυρα για την πρώτη κατοικία

Must Read

Σε σφοδρή μετωπική σύγκρουση, η οποία περιλάμβανε και αναφορές επί προσωπικού, που εκφράστηκαν μέσω τηλεοπτικών παραθύρων, οδηγήθηκαν το Κίνημα Αλλαγής και ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις γνωστές δηλώσεις του τελευταίου για το οριστικό τέλος της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης όχι μόνο υποστήριξε ότι όσα είπε διαστρεβλώθηκαν, επιμένοντας ότι εκείνος απλώς προειδοποίησε ότι από την 1η Μαΐου του 2020 ο νόμος για την πρώτη κατοικία δεν θα ισχύει, αλλά και επιτέθηκε με μένος στη Χαριλάου Τρικούπη, αναφέροντας: «Αυτό που κάνατε ως ΚΙΝ.ΑΛ. την περασμένη εβδομάδα ήταν χυδαίο. Ντρέπομαι για την κυρία Γεννηματά, γιατί την είχα υψηλότερα στην εκτίμησή μου και μάλλον έκανα λάθος γι’ αυτήν».

Απαντώντας, ο Μιχάλης Κατρίνης, αρμόδιος τομεάρχης του Κινήματος Αλλαγής, υποστήριξε ότι «ο λαλίστατος κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να εκτίθεται», προσθέτοντας ότι οι πολίτες γνωρίζουν και τις «ακραίες» θέσεις του και την «καριέρα του στον λαϊκισμό».

Λίγες ώρες μετά η άγρια κόντρα των δύο ανδρών μεταφέρθηκε και στον αέρα του Σκάι, συγκεκριμένα στον Γιώργο Αυτιά, με τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντά στην κριτική του βουλευτή για τους επικείμενους πλειστηριασμούς, μιλώντας για υποκρισία και σχολιάζοντας: «Όταν διορίζω τον Κατρίνη, είμαι καλός και όταν είμαι αντίπαλος του Κατρίνη, είμαι κακός. Καλός ο ΣΥΡΙΖΑ, προς τα εκεί πάει, φαίνεται».

Δείτε επίσης: Αικ. Σακελλαροπούλου: Ο «μυστικός δείπνος» με τον Κυριάκο, ο κρίσιμος διαμεσολαβητής και η… άτυπη κόντρα με τον προκάτοχό της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This