9-8-2020

Διεγράφη ο Διαμαντής Καρασούλας από τη ΝΔ λόγω ρατσιστικών σχολίων

Την διαγραφή του μέλους της Νέας Δημοκρατίας Διαμαντή Καρασούλα αποφάσισε ο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Γιώργος Στεργίου, μετά τα ρατσιστικά σχόλια του στελέχους της ΝΟΔΕ Ηλείας σε ανάρτηση για την εμπρηστική επίθεση κατά του σχολείου μεταναστών One Happy Family στη Λέσβο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρασούλας έγραψε στο Facebook «One happy night», δηλαδή «μία χαρούμενη νύχτα», κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του σχολείου που κάηκε, το οποίο μεταφράζεται ως «μία χαρούμενη οικογένεια», συνεχίζοντας: «Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό και από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».

ΚΑΡΑΣΟΥΛΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Δείτε επίσης: Ο αδελφός του Δημήτρη Τζανακόπουλου διαδηλώνει κατά της Ελλάδας στο Λονδίνο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας.

Για το θέμα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Η Κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια”».

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ