Γ. Βρούτσης: Προσωπικό στοίχημα η πάταξη της μαύρης εργασίας

Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές

Must Read

«Προσωπικό στοίχημα» χαρακτήρισε την τήρηση της νομιμότητας στην αγορά εργασίας ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, στην πρώτη συνάντηση που είχε, σήμερα, με τους Επιθεωρητές του ΣΕΠΕ, δίνοντας εντολή για σαρωτικούς ελέγχους, σε όλη τη χώρα, με έμφαση στις τουριστικές περιοχές.

Ο κ. Βρούτσης μετέφερε στα στελέχη του ΣΕΠΕ τους κύριους στόχους και τις προτεραιότητες του υπουργείου Εργασίας, όπως αυτές καθορίστηκαν στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά από εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο υπουργός Εργασίας, μεταξύ άλλων, τόνισε τα εξής:

«Η τήρηση της νομιμότητας στην αγορά εργασίας και η αποτροπή κάθε μορφής αυθαιρεσίας σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αποτελεί μια από τις κεντρικές προτεραιότητες της πολιτικής της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Και ένα προσωπικό στοίχημα για μένα σε συνέχεια των αυστηρών κυρώσεων που ο ίδιος έχω θεσπίσει ήδη από το 2013».

«Ξεκινάμε, λοιπόν» τόνισε ο κ. Βρούτσης, «από σήμερα σαρωτικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα, με έμφαση στις τουριστικές περιοχές, αφήνοντας πίσω την όποια χαλάρωση της τελευταίας προεκλογικής περιόδου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This