ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤην Δευτέρα η κηδεία του Βασίλη Βασιλικού

Την Δευτέρα η κηδεία του Βασίλη Βασιλικού

Στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών το τελευταίο «αντίο»

Σε ηλικία 89 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο σπουδαίος Βασίλης Βασιλικός, αφήνοντας μεγάλο κενό στον χώρο των γραμμάτων και της διανόησης.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 11 το πρωί στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Μάλιστα ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΣΗΕΑ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ανακοινώνει ότι η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του Βασίλη Βασιλικού θα γίνουν τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ., στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών. Επιθυμία του, είναι αντί στεφάνου, να υποστηριχθεί το Έργο της «Ακαδημία Λυρικής Τέχνης Maria Callas», της οποίας υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος και Γενικός Γραμματέας.

ALPHA BANK ΙΒΑΝ: GR 42 0140 1030 1030 0232 0004 792 BIC: CRBAGRAAXXX ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜOY: «ΑΚΑΔΗΜΙA ΛΥΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜARIA CALLAS».

Μένει βέβαια να αποσαφηνιστεί εάν η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη, όπως άλλωστε και αρμόζει στην περίσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης