ΑΡΧΙΚΗΑΘΛΗΤΙΚΑΓιάννης Αντετοκούνμπο: Έριξε την καρό σημαία στο Grand Prix του Μονακό – «Πέρασα τόσο ωραία»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έριξε την καρό σημαία στο Grand Prix του Μονακό – «Πέρασα τόσο ωραία»

Ο Έλληνας σταρ του NBA ήταν το μεγάλο εκτός πίστας πρόσωπο του αγώνα - Τι έγραψε σε ανάρτησή του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν το μεγάλο εκτός πίστας πρόσωπο του Grand Prix του Μονακό, καθώς οι διοργανωτές της Formula 1 τον επέλεξαν για να ρίξει την καρό σημαία που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του αγώνα.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA είχε την τιμή να δώσει το «σήμα» του τερματισμού στον πιο εμβληματικό αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε ένα από τα πιο λαμπερά και γεμάτα διάσημους αγωνιστικά σαββατοκύριακα της Formula 1 στο Μόντε Κάρλο. Την πρώτη θέση στο Grand Prix του Μονακό κατέκτησε ο Αντρέα Κίμι Αντονέλι, ολοκληρώνοντας έναν εντυπωσιακό αγώνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1)

Μετά τη συμμετοχή του στη διαδικασία του τερματισμού, ο Αντετοκούνμπο εξέφρασε τον ενθουσιασμό του μέσα από ανάρτηση της Formula 1 στα social media, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι τιμή! Πέρασα τόσο ωραία, σας ευχαριστώ πολύ».

Ο «Greek Freak» συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές, πριν επιστρέψει στην προετοιμασία του για τη νέα σεζόν του NBA, με το μέλλον του στους Μιλγουόκι Μπακς να παραμένει ανοιχτό και υπό συζήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Φιλική ήττα για την Εθνική μας στην Κρήτη με 1-0 από την Ιταλία

«Σειρήνες» από το Παρίσι για Καρέτσα – Η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει στο παιχνίδι

Έρικσεν: Πάγωσε ξανά το ποδόσφαιρο μετά την κατάρρευσή του σε φιλικό της Δανίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης