Φρίκη! 25χρονη δέχτηκε άγρια επίθεση από τον σκύλο της

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που κατέγραψε τις στιγμές φρίκης που έζησε μια 25χρονη γυναίκα από την Κολομβία όταν δέχτηκε άγρια επίθεση από τον σκύλο της.

Η νεαρή ιδιοκτήτρια του πιτ μπουλ που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της, δέχτηκε επίθεση όταν έσκυψε να δέσει τα κορδόνια της, λίγο προτού βγει από το διαμέρισμά της. Ο σκύλος της άρχισε να την κατασπαράζει και εκείνη βγήκε από το σπίτι καλώντας σε βοήθεια.

Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που η 25χρονη έφτασε στο ασανσέρ και δέχτηκε ξανά επίθεση από τον σκύλο. Οι εικόνες με τα τραύματά της προκαλούν σοκ. Ενώ η νεαρή ιδιοκτήτρια βρισκόταν πεσμένη ανάσκελα, ο σκύλος συνέχισε να την δαγκώνει στο αριστερό της χέρι. Η ίδια προσπαθούσε απεγνωσμένα να το απωθήσει και να πατήσει το κουμπί στο ασανσέρ, ωστόσο όπως διακρίνεται δέχτηκε και νέα επίθεση.

Η 25χρονη σύρθηκε τελικά στον διάδρομο ώσπου κατάφερε να φτάσει στον προθάλαμο της πολυκατοικίας και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι αρχές ανακοίνωσαν ότι θα μέσα σε δέκα ημέρες για κάνουν μελέτη συμπεριφοράς στον σκύλο και θα αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν σε ευθανασία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This