Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης – Και τους 212 που μίλησαν με τη 12χρονη έχει ταυτοποιήσει η ΕΛΑΣ

Τουλάχιστον 10 είναι οι παιδεραστές που συναντήθηκαν με το ανήλικο κορίτσι

Must Read

Εξελίξεις αναμένονται στην πολύκροτη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έχει ολοκληρώσει την πρώτη φάση ερευνών και έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης.

Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 10 είναι οι παιδεραστές που συναντήθηκαν με τη 12χρονη και οι Αρχές βρίσκονται στα ίχνη τους, ενώ αναμένεται και η εκ νέου κατάθεση του κοριτσιού, που θα κληθεί να αναγνωρίσει τους παιδεραστές από τους φακέλους που έχει συστήσει η ΕΛΑΣ.

Στην Ασφάλεια έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως 10 άτομα που συνομίλησαν με την 12χρονη, αλλά όπως ισχυρίζονται δεν γνώριζαν την ηλικία της. Ενώ οι συλλήψεις μέχρι στιγμής είναι 6, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας της 12χρονης.




Μάλιστα οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει και τα 212 άτομα που έστειλαν μήνυμα στο προφίλ της 12χρονης στο chat γνωριμιών, ενώ για την υπόθεση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε ότι «οι νόμοι τηρούνται απαρέγκλιτα και τα ονόματα των εμπλεκομένων θα δουν το φως της δημοσιότητας».

Χαρακτηριστικά του επιθετικού τρόπου με τον οποίο ο παιδεραστής Ηλίας Μίχος προσέγγιζε νέους «πελάτες» για τη 12χρονη, είναι τα όσα είπε άντρας στο Live News:

«Μου έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα με πάρα πολλά προφίλ. Άλλες φορές έλεγε 16-17, άλλες φορές έλεγε 17-18. Φαινόταν μικρή αλλά δεν έδειχνε για 12. Θυμάμαι σε μία ημέρα, μου ήρθαν 6-7 μηνύματα από το ίδιο άτομο και μιλάμε τρελάθηκα. Από τα νεύρα μου άρχισα να κάνω copy paste ένα μήνυμα, του στιλ αν δεν σταματήσεις, θα πάω στην οικογένεια σου. Την ίδια μέρα ή τις επόμενες μέρες μου έστειλε αυτή πάλι κάτι μηνύματα στο Viber και από τον ίδιο αριθμό και από έναν άλλον και με έβριζε. Δεν θυμάμαι τι άλλο μου έλεγε, γιατί τα έσβησα όλα κατευθείαν. Σκεπτόμενος όλα αυτά μετά, μετάνιωσα που δεν έκανα κάτι τότε, μήπως και το έσωζα αυτό το κορίτσι» δήλωσε για την φρικιαστική υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This