Απίστευτα σκηνικά στη δίκη της εικαστικού που πυροβόλησε τον γνωστό οφθαλμίατρο και πρώην σύντροφό της

Εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, είπε ότι κάνει απεργία πείνας, ζήτησε κάμερες και τον Αλβανό πρέσβη!

Must Read

Στις 15 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη της Κλοντιάνα Τσέλο, που στις στις 11 Νοεμβρίου 2021 περίμενε τον γνωστό οφθαλμίατρο και πρώην σύντροφό της, Γιώργο Νέο, έξω από το σπίτι του στην οδό Ζαν Μωρεάς στο Χαλάνδρι, άνοιξε πυρ εναντίον του και τον τραυμάτισε σοβαρά μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους, την οποία αμέσως μετά προσπάθησε να αρπάξει.

Η 50χρονη εικαστικός αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Σήμερα στο δικαστήριο εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο δηλώνοντας οικονομική αδυναμία. Αρνήθηκε τον διορισμό και των δύο συνηγόρων από το δικαστήριο, ζήτησε την εξαίρεση της έδρας και του εισαγγελέα, υπέβαλε αίτημα να εξεταστεί η ταυτότητα των δικηγόρων υποστήριξης κατηγορίας, του θύματος αλλά και της φερόμενης συζύγου του. Δεν σταμάτησε όμως εκεί…

Στη συνέχεια δήλωσε ότι κάνει απεργία πείνας τις τελευταίες 20 ημέρες, ζήτησε τηλεοπτική κάλυψη της δίκης και την παρουσία του… Αλβανού πρέσβη στο δικαστήριο, αιτήματα που  όλα απορρίφθηκαν από την έδρα.

Η κατάθεση του γιατρού, που αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα υγείας

Το δικαστήριο κάλεσε ως πρώτο μάρτυρα το θύμα, δηλαδή τον οφθαλμίατρο Γιώργο Νέο που αποπειράθηκε να δολοφονήσει η 50χρονη. Ο ίδιος περιέγραψε την ιδιαίτερα ταραγμένη σχέση που είχαν, ειδικά για το θέμα της κόρης τους.

Από το 2018 έχει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού και είχε απαγορευτεί στη μητέρα να το βλέπει, αν και εκείνος επέτρεπε να έχουν επαφή. «Παρά την απαγόρευση, εγώ επέτρεπα να το βλέπει. Μου έλεγε το παιδί ότι η μαμά του, του έλεγε συνέχεια ότι “ο πατέρας σου και η γυναίκα του είναι εγκληματίες, σε έχουν απαγάγει για να μου πάρουν περιουσία μου”. Είχε τρεις φορές χειροδικήσει σε βάρος της συζύγου μου. Υπήρχε μία ατμόσφαιρα τρομοκρατίας, δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω από σπίτι» είπε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του.

Στη συνέχεια περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν την ημέρα που δέχθηκε τα πυρά της κατηγορούμενης. «Το πρωί πήρε τηλέφωνο η σύζυγος μου και μου είπε ότι η κατηγορούμενη τριγυρνάει γύρω από πολυκατοικία και έχει παρκάρει απέναντι από είσοδο. Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο και ακούω μία φωνή από πίσω να λέει: “α εδώ μου κρύβεσαι”. Της λέω δεν έχουμε πει το μεσημέρι θα βρεθούμε. Που είναι παιδί; Στο σχολείο όπως όλα τα παιδιά. Την εξέτασα κανονικά και της έδωσα και συνταγή. Μου λέει έχω ανάγκη από 1.600 ευρώ. Της λέω δεν έχω πάνω μου τώρα θα τα πούμε μεσημέρι. Εκ των υστέρων σκέφτηκα ότι ήρθε για να βεβαιωθεί ότι θα πάω το μεσημέρι».

Το μεσημέρι με το που έφτασε στο σπίτι μαζί με την κόρη του είδε την κατηγορούμενη:  «Από μακριά βλέπω την κατηγορούμενη, στο ένα χέρι είχε το κινητό και στο άλλο ένα τσαντάκι. Την είδα να περιμένει μπροστά στη γκαραζόπορτα. Μου έκανε εντύπωση και το είπε και το παιδί. Μόλις φτάσαμε άνοιξα την πόρτα με τηλεκοντρόλ. Έρχεται η κατηγορουμένη στο παράθυρο και λέει επιτακτικά στο παιδί “βγες έξω”. Το παιδί δε βγήκε τελικά. Βγήκαμε μαζί αφού στάθμευσα».

Ο γιατρός συνέχισε περιγράφοντας πως η κόρη του είδε κάτι συμμαθητές της και εκείνος της είπε να μείνει για να δει τη μητέρα της. Τότε η κατηγορούμενη του είπε «Κ@@@@λη το παιδί δε θα κάνει ότι θέλεις εσύ. Ατάραχη άνοιξε το τσαντάκι έβγαλε το περίστροφο και άρχισε να με πυροβολεί. Είχε ρίξει τρεις – τέσσερις πυροβολισμούς. Σταμάτησε να πυροβολεί γιατί μάλλον έπαθε εμπλοκή το όπλο και επειδή με έβλεπε ζωντανό με τη λαβή του όπλου άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι. Προσπάθησα να φύγω… Ήμουν αιμόφυρτος και τότε πήρε μια πέτρα και με χτύπαγε στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Σταμάτησε κάποια στιγμή να με χτυπά και είπε στο παιδί “πάμε να φύγουμε”. Το παιδί ξάπλωσε κάτω για να μην πάει μαζί της».

Το θύμα αναφέρθηκε επίσης στα χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε, ενώ τόνισε πως και η ανήλικη κόρη τους κινδύνεψε, καθώς κάποια από τις σφαίρες θα μπορούσε να έχει εξοστρακιστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This