ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΈντεκα εργάτες νεκροί μετά από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στην Κολομβία

Έντεκα εργάτες νεκροί μετά από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στην Κολομβία

Παγιδευμένοι παραμένουν ακόμα 10

Μια τραγωδία με αρκετούς νεκρούς σημειώθηκε στην Κολομβία.

Συγκεκριμένα, μέσα σε ένα ανθρακωρυχείο που ήταν εργάτες έγινε έκρηξη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έντεκα άνθρωποι και να έχουν παγιδευτεί ακόμα 10!

Η έκρηξη σημειώθηκε από συσσωρευμένα αέρια στο ορυχείο μετά από σπίθα από εργαλείο ενός εργάτη, δήλωσε ο κυβερνήτης της Σουντιναμάρκα,Νικολά Γκαρσία. Το ορυχείο συνδέεται υπόγεια με άλλα πέντε!

Τα σωστικά συνεργεία δίνουν πραγματικά μάχη με τον χρόνο για να απεγκλωβίσουν τους εργάτες. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετέχουν 100 διασώστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επιχείρηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς οι εργάτες έχουν παγιδευτεί 900 μέτρα κάτω από την επιφάνεια.

Σε μήνυμα του στο Twitter ο πρόεδρος της χώρας, Γκουστάβο Πέτρο χαρακτήρισε το περιστατικό μια «ατυχή τραγωδία»

«Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια με την περιφερειακή κυβέρνηση της Σουντιναμάρκα για να βγάλουμε ζωντανούς τους παγιδευμένους ανθρώπους», τόνισε.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης