Στον πάτο της Ευρώπης (και) σε ταχύτητες internet η Ελλάδα!

Και κατρακυλάει όλο και πιο χαμηλά

Must Read

Παρά την κωμική κυβερνητική προπαγάνδα, η Ελλάδα όχι μόνο δεν αποτελεί το θαύμα της Ευρώπης, αλλά υστερεί και στην παγκόσμια κατάταξη! Την πρόοδο που έχει καταγραφεί συνολικά σε όλο τον κόσμο σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση συνδέσεων σταθερού δικτύου υψηλών ταχυτήτων παραθέτει με στοιχεία η Ookla, τονίζοντας πως η Ελλάδα ήταν ανάμεσα στις χώρες με τη λιγότερη πρόοδο.

 

Η Ookla δημοσίευσε τα τελικά στοιχεία για το internet για τον Μάρτιο. Η μέση ταχύτητα στην Ελλάδα για τις σταθερές συνδέσεις μειώθηκε μέσα στο Μάρτιο πέφτοντας στα 49.94 Mbps, σε σχέση με τα 50.12 Mbps τον Φεβρουάριο. Αυτό δείχνει κυρίως μια στασιμότητα βέβαια, με την συντριπτική πλειοψηφία να έχει πακέτα των 50Mbps πλέον.

Διαβάστε ακόμα: Αποκαλύφτηκε το μεγαλύτερο χακάρισμα στην ιστορία του διαδικτύου!

Αντίστοιχα μικρή βουτιά παρατηρήθηκε και στις ταχύτητες του upload, με το μέσο όρο να είναι 9.44 Mbps για το Μάρτιο ενώ, το μέσο ping των σταθερών συνδέσεων internet στην Ελλάδα ήταν 11 ms μέσα στο Μάρτιο, παραμένοντας σταθερό από μήνα σε μήνα.

Αρνητική πρωτιά για την Ελλάδα

Η χώρα μας βρίσκεται στην 102η θέση παγκοσμίως και έχει επίσημα το πιο αργό internet σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στις αρχές της χρονιάς βρισκόμασταν στη θέση 97.

Θέση 98. Καζακστάν – 52.17 Mbps
Θέση 99. Μαυρίκιος – 51.77 Mbps
Θέση 100. Ελ Σαλβαδόρ – 51.15 Mbps
Θέση 101. Γουατεμάλα – 50.84 Mbps
Θέση 102. Ελλάδα – 49.94 Mbps
Θέση 103. Νότια Αφρική – 48.33 Mbps
Θέση 104. Βενεζουέλα – 47.40 Mbps
Θέση 105. Μπελίζ – 46.74 Mbps
Θέση 106. Ονδούρα – 45.74 Mbps

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Να μην μιλήσουμε για τους λογαριασμούς. Να μην μιλήσουμε για το γεγονός πως μέσα σε αστικά κέντρα τηλεφωνείς και δεν ακούγεσαι. Πρέπει να μετακινείσαι σε παράθυρο για να πιάσεις γραμμή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This