Πάει στο Βερολίνο κατόπιν εορτής ο υπουργός Μετανάστευσης!

Θα ήταν πραγματικά ξεκαρδιστικό εάν δεν ήταν τραγικό.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ανακοινώνει περιχαρής ότι θα πάει στο Βερολίνο.

Άργησε λίγο.

Εδώ και μήνες οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να στέλνουν πτήσεις γεμάτες με Πακιστανούς και Αφγανούς, πίσω στην Ελλάδα. Ο ίδιος ο καγκελάριος μάλιστα ανακοίνωσε πως πρόκειται να στείλει χιλιάδες ακόμα στην μπανανία του Μητσοτάκη.

Ο κύριος Παναγιωτόπουλος λοιπόν το μόνο που μπορεί να κάνει στο Βερολίνο, είναι τον τροχονόμο στην διαδικασία εποικισμού της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Που ήταν στα αλήθεια τόσους μήνες, όταν η Γερμανία είχε ξεκινήσει να μετατρέπει την χώρα μας σε αποθήκη παράνομων μεταναστών;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης