Ακάρ: Η Ελλάδα κοροϊδεύει και προκαλεί την Τουρκία και καταπατά διεθνείς συμφωνίες

Ο «μαέστρος» της προπαγάνδας

Must Read

Η προπαγανδιστική ρητορική της Τουρκίας συνεχίζεται, με τον Χουλουσί Ακάρ να έχει εξελιχθεί σε… μαέστρο. Ο Τούρκος ΥΠΑΜ για μια ακόμη φορά διαστρέβλωσε την πραγματικότητα και κατηγόρησε την Ελλάδα ότι ουσιαστικά είναι η πηγή των προβλημάτων στα ελληνοτουρκικά!

«Εμείς ζητάμε πάντα το διάλογο, την καλή γειτονία και το διεθνές δίκαιο για την επίλυση προβλημάτων. Παρά τα όσα γίνονται, εμείς καλούμε για διάλογο. Αλλά σαν να μας κοροϊδεύει, ο Έλληνας γείτονάς μας έχει πρακτικές που είναι μοναδικές στον κόσμο και στην ιστορία. Τα χωρικά του ύδατα λένε 6 μίλια του εναέριου χώρου 10 μίλια. Υπάρχει τέτοια εφαρμογή στον κόσμο;», ανέφερε αρχικά ο Ακάρ κατά την επίσκεψή του σε στρατιωτική έκθεση.

Και συνέχισε με τα γνωστά περί αποστρατικοποίησης των ελληνικών νησιών και επίθεση στον Στρατηγό Φλώρο (για τα περί «ανοησίας» του casus belli): «Λένε σεβασμό στις διεθνείς συμφωνίες. Η Λωζάνη, το Παρίσι δεν είναι διεθνής συμφωνίες; Λένε ότι 23 νησιά δεν μπορούν να εξοπλίζονται αυτές οι συμφωνίες. Η Ελλάδα εξόπλισε 16 από αυτά και μετά βγαίνει και λέει ότι οι Τούρκοι μας προκαλούν.  Υπάρχει ένας αρχηγός Γενικού Επιτελείου που είναι πολύ αγενής και έχει βλέψεις πέρα ​​από τα όρια της αξιοπρέπειας», είπε και πρόσθεσε πως η Ελλάδα «περιορίζει την τουρκική θαλάσσια δικαιοδοσία στην περιοχή του Καστελλόριζου. Τι είδους λογική είναι αυτή, όταν λέμε όχι σε αυτό, λένε ότι κλιμακώνουμε την ένταση. Οι απειλές τους είναι άχρηστες για εμάς».

Ο Ακάρ κατέληξε κάνοντάς μας και υποδείξεις οικονομικής διαχείρισης: «Περιμένουμε από τους Έλληνες γείτονές μας να μην βασίζονται σε άλλους και να συμπεριφέρονται σύμφωνα με το ύψος και το βάρος τους. Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι γνωστή. Κάνει μεγαλύτερη ζημιά στους πολίτες της δαπανώντας τα χρήματα του κόσμου για εξοπλισμούς. Η είσοδός τους στην εξοπλιστική κούρσα είναι μαθηματικά λάθος. Αυτή η εξίσωση δεν αλλάζει με 3-5 όπλα και αεροπλάνα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This