Μπουρλότο από το CAS με «παράκαμψη» της ΕΕΑ! Επιστρέφονται οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας

Must Read

Επανεξέταση της υπόθεσης συνιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη από την ελληνική Επιτροπή Εφέσεων ζητά το CAS (Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο), το οποίο αποφάσισε την επιστροφή των επτά βαθμών που είχαν αφαιρεθεί από τον ΠΑΟΚ, με την υποσημείωση να δικαστεί ξανά η υπόθεση με βαρύτητα στην ουσία και χωρίς να δεσμευτεί από το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το CAS, η υπόθεση επιστρέφει στην Επιτροπή Εφέσεων, η οποία καλείται να δικάσει από μηδενική βάση την υπόθεση, χωρίς να δεσμεύεται από την εισήγηση της ΕΕΑ.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός ήθελε ως τιμωρία τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ για να αναγνωριστεί η δεσμευτικότητα της εισήγησης της ΕΕΑ, αλλά η νέα αυτή εξέλιξη δεν δικαιώνει τους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, το CAS αναγνωρίζει στον Ολυμπιακό ότι έχει έννομο συμφέρον και πως είναι διάδικος στην υπόθεση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα, ζήτησε την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να κλείσει το θέμα στην εξέλιξη της φετινής σεζόν και πριν την επικύρωση της βαθμολογίας.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This