Ο Παναθηναϊκός παλεύει για την έκπληξη με τον 27χρονο ακραίο αμυντικό Βίκτορ Αλβαρεθ

Must Read

Έτοιμοι για μεγάλο μπαμ είναι στον Παναθηναϊκό ! Ο λόγος για τον Βίκτορ Αλβαρεθ, τον 27χρονο Καταλανό, ο οποίος έπειτα από μια τριετία έμεινε ελεύθερος από τη ρωσική Αρσεναλ Τούλα.

Η περίπτωση δεν είναι εύκολη, καθώς ο άλλοτε άσος της Εσπανιόλ, που μικρός ήταν και στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα (2001-2007), είναι περιζήτητος και έχει αρκετά υψηλό κασέ, περί τα 600.000 ευρώ. Πάντως, σύμφωνα με την Espresso και τον Γιώργο Σηφάκη, ο Τσάβι Ρόκα, με όπλο και τις διασυνδέσεις του, το παλεύει. Την περασμένη σεζόν είχε 28 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Νωρίτερα είχε και 76 παρουσίες στη La Liga.

Ο Αλβαρεθ «έφτιαξε» το όνομά του στην Ισπανία με τη φανέλα της Εσπανιόλ. Είναι ένας πολύ επιθετικός ακραίος αμυντικός, που μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά, είτε ως φουλ μπακ σε 3-5-2 είτε ως αριστερός χαφ (30 ματς ως αριστερός μέσος), ενώ θεωρείται πολύ ισορροπημένος και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Από την άλλη, η υπόθεση του Γκαμπριέλ Ρόχας δείχνει να έχει «παγώσει» πλέον για τα καλά, λόγω των πολύ υψηλών απαιτήσεων της Σαν Λορένσο, που δεν κάνει βήμα πίσω από τα 400.000 ευρώ για την παραχώρηση του 23χρονου Αργεντινού μπακ, και ο Τσάβι Ρόκα είναι αναγκασμένος πλέον να κινηθεί σε άλλες περιπτώσεις.

Ψηλά στη λίστα του Καταλανού τεχνικού διευθυντή είναι, εκτός του Αλβαρεθ, και ο 23χρονος Ολλανδός Κάλβιν Βερτόνγκ, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Φέγενορτ, με την πλευρά του οποίου έχει ανοίξει εδώ και μέρες νέο κύκλο επαφών ο Ρόκα, «ζυγίζοντας» το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Γενικά, οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές σε όλα τα ανοικτά, μεταγραφικά μέτωπα του Παναθηναϊκού (αριστερός μπακ, δεύτερος δεξιός μπακ, κεντρικός χαφ), με τον Ρόκα να έχει πάρει πλέον το ΟΚ από τον Αλαφούζο για τα οικονομικά όρια που θα μπορέσει να κινηθεί, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This