«Αντίο Παμπλίτο»: Ο Πελέ και ο Ρομπέρτο Μπάτζο αποχαιρέτησαν τον Πάολο Ρόσι με συγκινητικές αναρτήσεις

Ο βετεράνος άσος του ιταλικού ποδοσφαίρου «έφυγε» στα 64 του από ανίατη ασθένεια

Must Read

Συγκινεί το «αντίο» του Πελέ στον Πάολο Ρόσι, ο οποίος «έφυγε» την περασμένη Τετάρτη στη Σιένα, από ανίατη ασθένεια, σε ηλικία 64 ετών.

«Δυστυχώς, ο ουρανός παίρνει πολλά αστέρια τις τελευταίες ημέρες. Μου είπαν κάποτε ότι είχες πει στον πατέρα σου να σε πάει στη Φλωρεντία για να με δεις να παίζω φιλικό εναντίον της Φιορεντίνα. Ήσουν μόλις 10 ετών. Τι τιμή! Ευχαριστώ για τη φιλία και τη γενναιοδωρία, Πάολο. Είθε ο Θεός να σε καλωσορίσει με ανοιχτές αγκάλες, φίλε μου», ήταν του μήνυμα του «θρυλικού» Βραζιλιάνου στο Instagram.

Παράλληλα, γράμμα έγραψε ο Ρομπέρτο Μπάτζο για τον χαμό του επονομαζόμενου και ως Παμπλίτο, η κηδεία του οποίου θα γίνει σήμερα στον Καθεδρικό Ναό της Βιτσέντσα. «Ένα ακόμα χτύπημα στο ξύπνημά μου. Ένας υπέροχος πυλώνας του ιταλικού ποδοσφαίρου μάς αποχαιρέτησε. Ο Πάολο, Παμπλίτο, Πάολο Ρόσι, όπως πάντα έπρεπε να αποκαλείται», ανέφερε αρχικά.

ο Πάολο Ρόσι με τον Ρομπέρτο Μπάτζο

«Ο Πάολο έδωσε ένα όνειρο σε εκατομμύρια Ιταλούς, το οποίο εγώ δεν κατάφερα. Η κατανόηση του μυστηρίου της ζωής και η εξήγηση σε πράγματα που μας συμβαίνουν δεν είναι ποτέ εύκολα. Όπως το κενό που αφήνει ο Πάολο στην καρδιά της συζύγου του και των τριών παιδιών του, στα οποία πηγαίνουν οι σκέψεις μου. Γεια σου Πάολο, ποιος ξέρει αν θα φορέσεις τα παπούτσια σου όταν είσαι στον παράδεισο. Ελπίζω να έχεις και το χαμόγελό σου. Θα το θυμόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Καλό ταξίδι, Πάολο, στον αιώνιο ουρανό του γαλήνιου φωτός», κατέληγε το συγκινητικό γράμμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This